Opiskelijatöihin.fi

Acadmic Work

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Elo-syyskuussa 2021

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
22.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Keilaranta 4 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
Jenny Almark, krn01@academicwork.fi

Työnjohtaja korjausrakentamisen pariin, pääkaupunkiseutu

Työtehtävän kuvaus Oletko vastavalmistunut rakennustekniikan tuleva ammattilainen tai jo kokemusta kartoittanut rakennustekniikan osaaja, ja kiinnostunut haastamaan itseäsi monipuolisissa Työnjohtajan tehtävissä? Etsimme nyt Työnjohtajaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen yhdelle Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Mikäli olet tiimipelaaja ja nautit nopeatempoisesta ilmapiiristä sekä vahvasta yhdessä tekemisestä, tämä paikka saattaa olla juuri sinulle!

Kuvaus
Asiakasyrityksemme on asunto- ja toimitilarakentaja sekä kuuluu yhteen Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään työnjohdollisissa tehtävissä korjausrakentamisen parissa osana osaavaa ja asiantuntevaa tiimiä.
Tarjoamme
-Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät
-Mahdollisuuden itsenäiseen työhön, päätöksentekoon ja kehittymiseen
-Monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia: henkilökunnan osaamista arvostetaan ja kehittymistä tuetaan

Työtehtävä
Työnjohtajana johdat niin ihmisiä kuin asioita: huolehdit työmaan eri työvaiheiden etenemisestä, vastaat työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta sekä talouden ja laadun seurannasta. Lisäksi johdat työntekijöitä ja vastaat omalta osaltasi työturvallisuudesta. Toimenkuvaa on myös mahdollista muokata valitun henkilön kiinnostuksen kohteiden ja osaamisen mukaan.

Etsimällämme henkilöllä on
Ideaalihakijallamme on soveltuva koulutustausta ja kiinnostusta työnjohdon tehtäviin. Toivomme sinulla olevan jo hieman kokemusta korjausrakentamisen parista, esimerkiksi harjoittelun tai kesätöiden kautta. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet tiimipelaaja ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot sekä oma-aloitteinen, asioihin tarttuva työote.
Etsimällämme henkilöllä on:
-Soveltuva rakennustekniikan koulutustausta (esim. RKM, RI, DI)
-Aiempaa työkokemusta korjausrakentamisesta, esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun parista
-Sujuva suomen kielen taito
-Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot

Muuta tietoa
-Aloitus: Elo-syyskuussa 2021
-Työmäärä: Kokoaikainen
-Kesto: Vakituinen
-Sijainti: Helsinki, pääkaupunkiseutu
-Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krn01@academicwork.fi
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Asiakasyrityksemme kuuluu yhteen Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on asunto- ja toimitilarakentaja sekä kestävän rakentamisen ja digitaalisen rakentamisen menetelmien edelläkävijä. Yritys toimii valtakunnallisesti ja työllistää yli 800 ammattilaista. Kerromme lisää asiakasyrityksestämme hakijoille hakuprosessin aikana.

HAE TÄÄLTÄ: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tyonjohtaja-korjausrakentamisen-pariin-paakaupunkiseutu/15054173
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tyonjohtaja-korjausrakentamisen-pariin-paakaupunkiseutu/15054173

Jaa ilmoitus