Opiskelijatöihin.fi

Enersense International Oyj

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.6.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
13.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Vanha Helsingintie 18 00700, Helsinki

Lisätietoja antaa
Juho Palosaari, 0505149958

Työnjohtaja Rakennusliike Vahva Oy:lle

Työtehtävän kuvaus Rakennusliike Vahva Oy on kotimainen kasvuyritys, joka rakentaa Etelä-Suomen kasvukeskuksiin viihtyisiä kerrostaloja ja pientaloja sekä tuottavia toimitiloja. Toimintamme keskittyy tällä hetkellä Tampereen alueelle ja pääkaupunkiseudulle. Olemme toimineet vuodesta 2017 lähtien ja tehneet kannattavaa kasvua vuodesta toiseen. Viime vuoden liikevaihtomme oli noin 16M€. Toimimme yhteistyössä vakaiden ja luotettavien rakennuttajasijoittajien kanssa keskittyen energiatehokkaaseen ja ekologisesti kestävään rakentamiseen.

Toimintamme kasvaessa haemme pääkaupunkiseudulle työnjohtajaa. Johdat uudiskerrostalokohteissa työtä yhdessä vastaavan työnjohtajan kanssa. Teet työvaiheiden ennakkosuunnittelua ja -aikataulutusta. Toimit esimiesroolissa työntekijöille jämäkästi, mutta reilusti. Voit olla urasi alussa oleva rakennusmestari/-insinööri, tai jo vuosien työkokemuksen kerryttänyt ammattilainen.

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja, uudisasuinrakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Vakituinen työsuhde, työsopimus tehdään Rakennusliike Vahva Oy:n kanssa. Aloitus on sovittavissa joustavasti.

Mitä toivomme sinulta?

- Rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai rakennustekniikan AMK-koulutusta, tai ammatillista koulutusta+soveltuvaa työkokemusta.
- Hyvää rakentamisen teknistä osaamista sekä asetusten ja normien tuntemista.
- Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöä.
- Esimiehenä olet johdonmukainen ja reilu.
- Sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Vakituisen työsuhteen luotettavalla, luovalla ja tuottavalla työnantajalla.
- Voit olla urasi alussa oleva tai kokeneempi ammattilainen.
- Avointa ja reilua toimintaa, kannustamme vastuun ottamiseen ja iloitsemme onnistumisia yhdessä.
- Hienon mahdollisuuden päästä mukaan kehittyvän yrityksen kasvutarinaan, organisaation rakentuessa ja kasvaessa hyvät etenemismahdollisuudet.

Rekrytointia hoitaa Enersense ja kaikki yhteydenotot Enersensen kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, soita tai laita viestiä: Sonja Vainio, 040 508 5162 tai sonja.vainio@enersense.com, Juho Palosaari, 050 514 9958 tai juho.palosaari@enersense.com. Hae työpaikkaa nettisivuiltamme www.enersense.com tai lähettämällä CV:si sähköpostilla. Haku tehtävään päättyy 13.6.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun heti ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Enersense on rohkea joukko rakennus-, energia-, teollisuus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjolla on mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.
Www

Jaa ilmoitus