Opiskelijatöihin.fi

Academic Work/Qtio Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
26.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Mäkitorpantie 3 B 00620 , Helsinki

Lisätietoja antaa
krs03@academicwork.fi

Projekti-insinööri, Qtio Oy

Työtehtävän kuvaus Asiakkaamme Qtio Oy etsii avointa ja rohkeaa projekti-insinööriä rakennuttamispalveluiden pariin. Tehtävässä pääset osaksi useampaa rakennuttamisprojektia valvomaan, että asiakkaan etu projekteissa täytyy. Lisäksi työskentelet hankkeiden tukipalvelutehtävissä esimerkiksi sopimusten esivalmisteluiden ja ennakkokyselyiden parissa. Voimme tarvittaessa kouluttaa sinut tekemään muun muassa kiinteistökatselmuksia. Työ on vapaata ja itsenäistä ja mukava alle 10 hengen tiimimme auttaa sinua asiassa kuin asiassa. Asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä, kunhan pystyt matkustamaan Suomen sisällä. Edellytämme ammattimaista asennetta ja tarmokasta otetta työtehtävien hallinnassa. Voit olla opintojesi loppupuolella tai jo työuralle kokonaan siirtynyt asiantuntija. Työtä on tarjolla tilanteesi mukaan osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Lue lisää alta ja hae jo tänään!

Kuvaus
Me Qtiolla toimimme projektinjohto-, hankekehitys-, valvonta- ja rakennuttamistehtävissä. Vastuualueemme on hankkeen kokonaisvaltainen koordinointi ja lisäpalvelut kuten turvallisuus-, työmaalogistiikka-, kosteudenhallinta- ja puhtaudenhallinta-koordinointi. Meillä sinua odottaa lämminhenkinen porukka oman alansa asiantuntijoita. Perehdytämme sinut tehtävään ja voit aina kysyä apua keneltä tahansa. Olemme hajautuneet ympäri Suomen, joten sinunkaan asuinpaikkakunnallasi ei ole väliä. Tärkeintä on, että pystyt liikkumaan (pidempiä matkoja vaikka lentäen) ympäri Suomen työmaillamme..

Tarjoamme
- Monipuolisen työnkuvan erilaisten projektien parissa ja vastuuta oman kantokyvyn mukaan
- Itsenäistä ja vapaata työtä – meille on tärkeintä, että asiakkaat saavat hyvää palvelua ja työt hoidetaan suurella sydämellä. Kun et ole työmaalla voit tehdä töitä kotoasi tai toimistostamme Helsingin Käpylästä
- Mukavan ja rennon tiimin ympärille, jolta voi milloin vain pyytää tukea
- Rakentamisen näköalapaikan Suomen upeimpiin hankkeisiin

Työtehtävä
- Tilaajan, eli asiakkaamme edun valvominen rakennusprojekteissa (esimerkiksi työn valvonta, aikatauluttaminen ja työn suunnitteluun osallistuminen)
- Työmaapalavereihin osallistuminen (etänä ja paikan päällä)
- Hankkeiden tukipalvelutehtävät (esimerkiksi sopimusten esivalmistelut, ennakkokyselyt, tiedustelut)
- Kiinteistökatselmukset (perehdytämme sinut tarvittaessa)

Etsimällämme henkilöllä on
- Työhön vaadittava koulutustausta rakennusalalta tai talotekniseltä alalta (alempi tai ylempi AMK, esimerkiksi rakennusinsinööri). Voit olla opintojesi loppusuoralla tai jo valmistunut. Työtä on tarjolla tilanteesi mukaan osa-aikaisesti tai kokoaikaisesta
- Kokemusta alan töistä (vähintään kesätyökokemus) ja ammattimaista asennetta
- Sujuva suomen kielen taito (englannin taito luetaan eduksi)
- Valmius matkustaa työn vuoksi Suomen sisällä
- Katsomme eduksesi myös oman auton

Työntekijänä olet
- Avoin ja sosiaalinen
- Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja asiakaslähtöinen palvelutapa
- Otat rohkeasti kantaa asioihin ja pidät langat käsissäsi

Muuta tietoa
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Kesto: 12 kk, jonka jälkeen jatko toivottava ja mahdollinen
Sijainti: Koko Suomi (kun et ole työmaalla voit tehdä töitä kotoasi tai toimistossamme Helsingin Käpylässä)

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Qtio Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Qtio on Uudellamaalla toimiva projektijohto- ja rakennuttamispalveluita tarjoava yritys. Erikoisalaamme ovat teknisesti vaativat, aikataulusidonnaiset hankkeet. Päätoimialamme muodostuu toimisto- ja liikekiinteistöjen, tuotantotilojen sekä palvelutalojen rakennuttamisesta ja valvonnasta.

Lue lisää täältä Qtio Oy: https://qtio.fi/
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/projektiinsinoori-qtio-oy/15054374

Jaa ilmoitus