Opiskelijatöihin.fi

AX-Suunnittelu

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.6.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
13.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Kuokkamaantie 4 a 33800, Tampere

Lisätietoja antaa
Sofia Latva-Koivisto +358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto@atalent.fi

LVI-suunnittelijoita

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, täysipäiväinen
Sijainti: Tampere
Positioluokka: LVI-asennus ja -suunnittelu, Projektityö (teknillinen)
Haku-DL: 13.6.2021

Teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto, AX-Suunnittelu, on kolmen yhtiön ryhmä, joka aloitti toimintansa keväällä 1993. AX-Suunnittelun yhtiöt muodostuvat Insinööritoimisto AX-LVI Oy:stä, AX-Prosessit Oy:stä sekä AX-Konsultit Oy:stä. Asiantuntijapalveluidemme laajin kokonaisuus on talotekninen suunnittelu sisältäen LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja palvelurakennuksiin. Talotekniikan lisäksi vahvoja osaamisalueitamme ovat turvallisuus- ja ympäristötekniikka, energialaitokset, maakaasu- ja kaukolämpöverkostot, prosessisuunnittelu, lämpöpumpputekniikka, mittauspalvelut ja puhdastilat. Suunnittelun ohella teemme myös tutkimus- ja selvityshankkeita edellä mainituilla osaamisalueilla.

AX-Suunnittelun tehtävänä on tuottaa asiakkaille lisäarvoa heidän liiketoiminnassaan. Tämä edellyttää korkeaa ammattitaitoa ja sen jatkuvaa kehittämistä, mutta tärkeintä on asenne. Me emme pidä huolta vain asiakkaamme asioista, vaan haluamme aktiivisesti auttaa myös hankkeen muita osapuolia saavuttamaan yhteisiä tavoitteita. Entistä parempaa yhteispeliä tarvitaan ja meillä tähän sitoutuu jokainen.

Viimeisen reilun 25 vuoden myötä on väkimäärä kasvanut, mutta AX-Suunnittelun yhtiöt ovat yhä täysin henkilökunnan omistamia, eikä toimintamme tunne yritysrajoja. Meitä eivät sido pörssiyhtiöiden säännöt eikä kvartaalitalous, vaan saamme itse joustavasti ja nopeasti päättää, mikä on pidemmällä aikavälillä hyväksi asiakkaillemme, yhtiöillemme ja työntekijöillemme. Tällä hetkellä meitä on noin 100: olisitko sinä seuraava AX-lainen?

AX-Suunnittelu etsii kehittymis- ja kehittämishaluisia LVI-suunnittelijoita – niin uransa alkuvaiheessa olevia kuin myös kokeneempia projektinhoitotaitoisia suunnittelijoita – osaksi noin neljänkymmenen hengen LVI-suunnittelun tiimiä Tampereelle. AX-Suunnittelu on erikoistunut vaativien kohteiden LVI-suunnitteluun sairaaloista teollisuuslaitoksiin ja kallioluoliin. AX-Suunnittelun asiantuntijat pitävät huolen, että lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmät muodostavat saumattoman kokonaisuuden sähkön, automatiikan sekä turvallisuustekniikan kanssa.

LVI-suunnittelijana vastaat vaihtelevien ja vaativien kohteiden LVI-suunnittelusta osaavan asiantuntijaorganisaation tuella. Monipuoliset kohteet takaavat, että tässä toimenkuvassa et pääse pitkästymään. Tällä hetkellä työpöydällämme on mm. Taysin Kaupin kampuksen uudistamisohjelman loppuvaihe. Kyseisessä hankkeessa uudistetaan n. 160 000 m2 erikoissairaanhoidon tiloja, joten tässä riittää mielenkiintoista työsarkaa vuosiksi. Kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan voit työskennellä joko puhtaasti suunnittelutehtävissä tai asiakasrajapinnassa projektinhoitajana.

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä paitsi sisäisten, myös ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoiltasi olet palveluhenkinen ja aktiivinen tiimipelaaja. Voit olla joko urasi alkutaipaleella tai jo selkeästi kokeneempi tekijä. Kertyneistä kokemusvuosista riippumatta olet kiinnostunut alan uusista tekniikoista sekä työmenetelmistä ja innokas oppimaan uutta. Tämä on hieno mahdollisuus hypätä mukaan palkitseviin suunnittelu- tai projektinhoitotehtäviin ja kehittää osaamistasi!


Sinulta odotamme:

Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa

Aiempaa soveltuvaa työkokemusta LVI-alalta

Suunnittelutyökalujen hallintaa, esim. MagiCAD

Sujuvaa suomen kielen taitoa


AX-Suunnittelu tarjoaa sinulle:

Monipuolisen tehtäväkentän sekä dynaamisen ja kehittyvän työympäristön, jossa voit kiinnostuksesi mukaan suuntautua joko teollisuuden tai rakennusten LVI-tekniikan suunnitteluun

Kirkkaan näkymän erilaisiin mielenkiintoisiin vaativan tason hankekokonaisuuksiin

Tilaisuuden kasvaa alan parhaaksi asiantuntijaksi ja edetä yhä vaativampiin sekä vastuullisempiin tehtäviin - ehkä jopa osakkaaksi asti!

Mukavan, avoimen sekä välittömän työyhteisön, jossa töitä tehdään rakkaudesta lajiin -mentaliteetilla, mutta myös vahvan asiantuntijaorganisaation tuen

Aidosti joustavat työajat sekä ajanmukaiset etätyökäytännöt, joista huolimatta satapäinen tiimi viihtyy tyypillisesti tiiviisti yhdessä Tampereen toimistolla

Aktiivista virkistystoimintaa sekä oman yksikön että koko AX-Suunnittelun tasolla

Kilpailukykyiset etuudet sekä kannustavan palkkaus- ja bonusjärjestelmän


Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Insinööritoimisto AX-LVI Oy:n palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaihin 13. kesäkuuta 2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/85402/create/ . Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

AX-Suunnittelusta voit lukea lisää täältä: https://ax.fi/ Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto[ät]atalent.fi). Sofian tavoitat parhaiten to 3.6. klo 13-14 ja ti 8.6.klo 14-15.
Www

Jaa ilmoitus