Opiskelijatöihin.fi

AX-Suunnittelu

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.6.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
13.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Kuokkamaantie 4 a 33800, Tampere

Lisätietoja antaa
Sofia Latva-Koivisto, +358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto@atalent.fi

Prosessisuunnittelija

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, täysipäiväinen
Sijainti: Kuokkamaantie 4 a, 33800 Tampere
Positioluokka: Energia, prosessi- & kemiantekniikka
Haku-DL: 13.6.2021

Teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto, AX-Suunnittelu, on kolmen yhtiön ryhmä, joka aloitti toimintansa keväällä 1993. AX-Suunnittelun yhtiöt muodostuvat Insinööritoimisto AX-LVI Oy:stä, AX-Prosessit Oy:stä sekä AX-Konsultit Oy:stä. Asiantuntijapalveluidemme laajin kokonaisuus on talotekninen suunnittelu sisältäen LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja palvelurakennuksiin. Talotekniikan lisäksi vahvoja osaamisalueitamme ovat turvallisuus- ja ympäristötekniikka, energialaitokset, maakaasu- ja kaukolämpöverkostot, prosessisuunnittelu, lämpöpumpputekniikka, mittauspalvelut ja puhdastilat. Suunnittelun ohella teemme myös tutkimus- ja selvityshankkeita edellä mainituilla osaamisalueilla.

AX-Suunnittelun tehtävänä on tuottaa asiakkaille lisäarvoa heidän liiketoiminnassaan. Tämä edellyttää korkeaa ammattitaitoa ja sen jatkuvaa kehittämistä, mutta tärkeintä on asenne. Me emme pidä huolta vain asiakkaamme asioista, vaan haluamme aktiivisesti auttaa myös hankkeen muita osapuolia saavuttamaan yhteisiä tavoitteita. Entistä parempaa yhteispeliä tarvitaan ja meillä tähän sitoutuu jokainen.

Viimeisen reilun 25 vuoden myötä on väkimäärä kasvanut, mutta AX-Suunnittelun yhtiöt ovat yhä täysin henkilökunnan omistamia, eikä toimintamme tunne yritysrajoja. Meitä eivät sido pörssiyhtiöiden säännöt eikä kvartaalitalous, vaan saamme itse joustavasti ja nopeasti päättää, mikä on pidemmällä aikavälillä hyväksi asiakkaillemme, yhtiöillemme ja työntekijöillemme. Tällä hetkellä meitä on noin 100: olisitko sinä seuraava AX-lainen?

AX-Suunnittelu etsii prosessisuunnittelijaa – kenties tulevaisuuden prosessisuunnittelun projektipäällikköä – osaksi kymmenhenkistä prosessisuunnittelun tiimiä Tampereelle.

Prosessisuunnittelijana osallistut monipuolisiin prosessi- ja energiateknisiin hankkeisiin. Hankkeet vaihtelevat erilaisista kokonaisista laitoksista yksittäisiin järjestelmiin. Tehtäväkenttäsi on laaja ja työtehtäväsi ovat projektista riippuen mm. teollisuusprosessin putkistosuunnittelu, energiaselvitykset sekä energiatuotannon ja -jakelun suunnittelu, painelaitesuunnittelu sekä bio- ja maakaasujärjestelmien suunnittelu. Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen toimenkuvasi painottuu alussa käytännön suunnitteluun ja mallinnukseen sittemmin laajentuakseen yhä vastuullisempiin selvitystehtäviin ja projektinhoitoon.

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä paitsi sisäisten, myös ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoiltasi olet palveluhenkinen ja aktiivinen tiimipelaaja. Tehtävänkuvaan sisältyy raportointia ja muuta dokumentointia, joten kirjallinen ilmaisusi on sujuvaa sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla on jo jonkin verran relevanttia työkokemusta, mutta sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis suunnittelija, sillä saat rooliin tarvittaessa kattavan perehdytyksen. Ennen kaikkea odotamme sinun olevan motivoitunut – niin uusista tekniikoista kuin myös oman ammatillisen osaamisen kehittämisestä – ja valmis hyppäämään mukaan haastaviinkin tehtäviin.

Sinulta odotamme:
- Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
- Aiempaa relevanttia työkokemusta energia- ja prosessiteollisuuden parista
- Projektinhallintataitoja
- Suunnittelutyökalujen hallintaa, esim. Vertex
- Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa

AX-Suunnittelu tarjoaa sinulle:
- Monipuolisen tehtäväkentän sekä dynaamisen ja kehittyvän työympäristön, jossa voit kiinnostuksesi mukaan suuntautua teollisuuden prosessien suunnitteluun tai projektinhoitoon
- Kirkkaan näkymän erilaisiin mielenkiintoisiin vaativan tason hankekokonaisuuksiin
- Tilaisuuden kasvaa alan parhaaksi asiantuntijaksi ja edetä yhä vaativampiin sekä vastuullisempiin tehtäviin - ehkä jopa osakkaaksi asti!
- Mukavan, avoimen sekä välittömän työyhteisön, jossa töitä tehdään rakkaudesta lajiin -mentaliteetilla, mutta myös vahvan asiantuntijaorganisaation tuen
- Aidosti joustavat työajat sekä ajanmukaiset etätyökäytännöt, joista huolimatta satapäinen tiimi viihtyy tyypillisesti tiiviisti yhdessä Tampereen toimistolla
- Aktiivista virkistystoimintaa sekä oman yhtiön että koko AX-Suunnittelun tasolla
- Kilpailukykyiset etuudet sekä kannustavan palkkaus- ja bonusjärjestelmän

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan AX-Prosessit Oy:n palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaihin 13. kesäkuuta 2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/85396/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

AX-Suunnittelusta voit lukea lisää täältä: https://ax.fi/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto[ät]atalent.fi). Sofian tavoitat parhaiten to 3.6. klo 13-14 ja ti 8.6.klo 14-15.
Www

Jaa ilmoitus