Opiskelijatöihin.fi

Fiksu Ruoka Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.6.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
8/2021

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
13.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Otakaari 5G 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
Riku Poutanen +358408475854

Campaign Manager

Työtehtävän kuvaus Mitä haemme?

Haemme markkinointitiimiin Campaign manageria, joka ottaa päävastuun verkkokaupan taktisten kampanjoiden hallinnasta ja niiden viestinnästä Fiksuruoan asiakkaille. Tehtävänäsi tulee olemaan muun muassa:


Tarjousten ja kampanjoiden rakentaminen verkkokauppaan

Sisäänheittotuotteiden valinta ja tuotteiden sisäänheittohinnoittelu

Sähköpostimarkkinointi (2-3 uutiskirjettä viikossa)

Taktisten mainosten materiaalien tuottaminen digitaalisiin kanaviin (esim. Facebook)

Web push -mainonta

Tekstarimainonta


Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut taktisesta markkinoinnista ja haluat kehittyä siinä alan huippuosaajaksi. Haemme henkilöä, joka pystyy tuottamaan mielenkiintoista, oivaltavaa sekä myyvää tekstiä ja sisältöä sähköpostimarkkinointiin, sosiaalisen median mainontaan ja verkkokauppaan. Pienehkössä tiimissä pääset tekemään töitä monipuolisesti ja oppimaan laajasti eri digitaalisen markkinoinnin osa-alueista.


Haemme ensisijaisesti markkinoinnin, viestinnän tai kaupalliselta alan koulutuksen omaavia henkilöitä, mutta myös muu relevantti koulutus ja osaaminen huomioidaan. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja Photoshopin käyttökokemus luetaan eduksi.


Mitä saat meiltä?Pääset mukaan nuorekkaaseen ja nopeasti kasvavaan startup-yritykseen, joka rakentaa kestävän kehityksen kannalta tärkeää liiketoimintaa ja hyvin tunnettua kuluttajabrändiä. Olemme kasvaneet neljässä vuodessa nollasta 12 M€ liikevaihtoon (vuonna 2020) ja vähentäneet ruokahävikkiä yli 4 000 000 kiloa. Yrityksen nopean kasvun takana on huippuosaaminen mm. asiakaskokemuksen kokonaisvaltaisen kehittämisen, digitaalisen markkinoinnin, analytiikan, toimittajasuhteiden rakentamisen ja liiketoiminnan johtamisen saralla. Meillä tiimiläisten viihtyvyys ja yhdessä tekemisen kulttuuri ovat aina etusijalla. Näyttönä tästä sijoituimme toiseksi vuoden 2021 Great Place to Work -kilpailun “Minit” -sarjassa. Lue lisää täältä: Fiksuruoka.fi yritysprofiili - Great Place to Work.Osana tiimiä pääset oppimaan, miten nopeasti kasvaneen verkkokaupan markkinointi toimii ja miten markkinointia johdetaan lukuihin perustuen. Pääset myös osallistumaan uudehkon kuluttajabrändin rakentamiseen ja Fiksuruoan markkinoinnin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.Pääset työskentelemään reilussa ja kannustavassa työilmapiirissä ja saat työkavereiksi n. 30 huipputyyppiä. Meillä kaikki tiimin jäsenet saavat paljon vastuuta ja kaikki pääsevät osallistumaan yrityksen päätöksentekoon. Toisaalta edellytämme myös, että jokainen pystyy kantamaan omistajuuden omasta vastuualueestaan. Lisäksi haluamme, että yrityksemme on kaikille tiimin jäsenille paras mahdollinen oppimispaikka. Siispä autamme sinua kehittymään ja etenemään urallasi parhaamme mukaan. Tarjoamme oppimispaikan, josta pääsee näkemään ja osallistumaan markkinointiimin työskentelystä koko startupin johtamiseen sekä päätöksentekoon.Käytännön asiatHaemme täysipäiväistä työntekijää ja työpaikkanasi tulee olemaan Fiksuruoan viihtyisä toimisto Espoon Otaniemessä. Teemme myös paljon töitä etänä, esimerkiksi käytännössä koko korona-ajan olemme olleet etänä. Työn aloitus on syksyllä, mielellään elokuussa. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 13.6.2021 mennessä. Hakemuksen voi lähettää tämän sivun "Hae" -napilla ja täyttämällä lyhyen lomakkeen. Voit myös laittaa viestiä tai soittaa, mikäli sinulla on mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen. 😊YhteyshenkilötRiku Poutanen

Markkinointijohtaja

+358408475854

riku.poutanen@fiksuruoka.fiHenni Sulonen

Art director

henni.sulonen@fiksuruoka.fi
Www

https://careers.fiksuruoka.fi/jobs

Jaa ilmoitus