Opiskelijatöihin.fi

Fiksu Ruoka Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
8/2021

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
20.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Otakaari 5G 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
Riku Poutanen +358408475854

Marketing Team Lead (Finland)

Työtehtävän kuvaus Mitä haemme?

Haemme Suomen markkinointitiimiin tiiminvetäjää, joka ottaa päävastuun Suomen markkinointitiimin johtamisesta ja Suomen markkinan kasvusta. Haemme henkilöä, joka osaa yhdistää markkinoinnin luovan puolen dataohjautuvaan ajatteluun ja ajaa siten nopeaa kasvua. Vastuullasi tulee olemaan muun muassa:


Suomen markkinan kasvun jatkuminen ja myynnin edistäminen

Suomen markkinointitiimin johtaminen

Markkinoinnin johtaminen lukuihin perustuen

Suomen taktisten kampanjoiden suunnittelu, aikataulutus ja projektinjohto
Suomen markkinointikumppanuudet ja markkinointiyhteistyöt esim. tavarantoimittajien kanssa

Offline-mainonnan mediaostot (mediatoimiston tukemana)


Haemme henkilöä, joka pystyy ottamaan Suomen markkinan kasvusta ja markkinointitiimistä kokonaisvaltaisen vastuun. Aloittaessasi Suomen markkinointitiimissä on noin kuusi henkilöä. Suomen markkinointitiimin vastuulla on jatkuva taktinen markkinointi, jota ohjataan pitkälti dataan perustuen. Toivomme siis, että olet tottunut tekemään markkinointipäätöksiä dataohjautuvasti (luovaa ja asiakaslähtöistä näkökulmaa unohtamatta). Taktisen markkinoinnin lisäksi teemme myös suurempia brändikampanjoita, joissa Suomen tiimiä tukee koko Fiksuruoan markkinointitiimi. Voimme kertoa tarkemmin vastuunjaosta ja tiimin rakenteesta haastattelussa ja voit myös soitella ennen haastattelua mikäli haluat tietää tehtävästä tarkemmin.


Haemme ensisijaisesti markkinoinnin tai kaupallisen alan koulutuksen omaavaa henkilöä, mutta myös muu relevantti koulutus ja osaaminen huomioidaan. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (verkkokaupan monipuolinen markkinoinnin johtaminen). Esimieskokemus nähdään plussana, mutta se ei ole pakollista. Toivomme myös, että sinulla on kokemusta monikanavaisten markkinointikampanjoiden suunnittelusta sekä toteutuksesta ja että sinulla on hyvä käsitys verkkokaupan ja brändin mittaamisesta.
Mitä saat meiltä?Pääset mukaan nuorekkaaseen ja nopeasti kasvavaan startup-yritykseen, joka rakentaa kestävän kehityksen kannalta tärkeää liiketoimintaa ja hyvin tunnettua kuluttajabrändiä. Olemme kasvaneet neljässä vuodessa nollasta 12 M€ liikevaihtoon (vuonna 2020) ja vähentäneet ruokahävikkiä yli 4 000 000 kiloa. Yrityksen nopean kasvun takana on huippuosaaminen mm. asiakaskokemuksen kokonaisvaltaisen kehittämisen, digitaalisen markkinoinnin, analytiikan, toimittajasuhteiden rakentamisen ja liiketoiminnan johtamisen saralla. Meillä tiimiläisten viihtyvyys ja yhdessä tekemisen kulttuuri ovat aina etusijalla. Näyttönä tästä sijoituimme toiseksi vuoden 2021 Great Place to Work -kilpailun “Minit” -sarjassa. Lue lisää täältä: Fiksuruoka.fi yritysprofiili - Great Place to Work.Osana Fiksuruoan tiimiä pääset oppimaan, miten nopeasti kasvaneen verkkokaupan markkinointi toimii ja miten kasvua jatketaan tulevaisuudessakin. Pääset myös osallistumaan hyvin tunnetun kuluttajabrändin rakentamiseen ja Fiksuruoan markkinoinnin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.Pääset työskentelemään reilussa ja kannustavassa työilmapiirissä ja saat työkavereiksi n. 30 huipputyyppiä. Meillä kaikki tiimin jäsenet saavat paljon vastuuta ja kaikki pääsevät osallistumaan yrityksen päätöksentekoon. Toisaalta edellytämme myös, että jokainen pystyy kantamaan omistajuuden omasta vastuualueestaan. Lisäksi haluamme, että yrityksemme on kaikille tiimin jäsenille paras mahdollinen oppimispaikka. Siispä autamme sinua kehittymään ja etenemään urallasi parhaamme mukaan. Tarjoamme oppimispaikan, josta pääsee näkemään ja osallistumaan markkinointiimin työskentelystä koko startupin johtamiseen sekä päätöksentekoon. Tulet myös saamaan tehtävään hyvin kattavan perehdytyksen ja koko vastuuta ei siirretä sinulle kerralla.

Käytännön asiatHaemme täysipäiväistä työntekijää ja työpaikkanasi tulee olemaan Fiksuruoan viihtyisä toimisto Espoon Otaniemessä. Teemme myös paljon töitä etänä, esimerkiksi käytännössä koko korona-ajan olemme olleet etänä. Työn aloitus on syksyllä, mielellään elokuussa. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 20.6.2021 mennessä. Hakemuksen voi lähettää osoitteessa https://careers.fiksuruoka.fi/jobs täyttämällä lyhyen lomakkeen. Voit myös laittaa viestiä tai soittaa, mikäli sinulla on mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen. 😊
Www

https://careers.fiksuruoka.fi/jobs

Jaa ilmoitus