Opiskelijatöihin.fi

Fiksu Ruoka Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.6.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
8/2021

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
13.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Otakaari 5G 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
Henri Saksi +358415469960

Data Analyst

Työtehtävän kuvaus Mitä haemme?

Haemme kasvavaan analytiikkatiimiimme data-analyytikkoa, joka osaa analysoida ja visualisoida dataa sekä tuottaa hyödyllistä tietoa liiketoimintapäätösten tueksi.

Tehtävänäsi on mm.

Määritellä ja luoda dashboardeja ja raportteja liiketoiminnan tärkeimmistä mittareista
Ratkaista liiketoimintaan liittyviä ongelmia datan avulla
Tukea muita tiimiläisiä vaativissa analyyseissa
Data-driven kulttuurin edistäminen muun analytiikkatiimin kanssa
Vaatimukset:

Hyvät SQL taidot
Kokemusta jostain BI työkalusta (esim. Tableau, Looker, Qlik, PowerBI)
Osaat tehdä haastavia analyysejä itsenäisesti monimuotoista dataa käyttäen
Ymmärrät hyvin liiketoimintaa
Suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
Katsomme eduksi kokemuksen mm. seuraavista:

Data Engineer osaaminen
Python ohjelmointi
A/B testaus
Pilvipalvelut (esim. Google Cloud)
SQL tietokannat
Tilastotiede, koneoppiminen
ETL/ELT
Git, Unix, REST API
Data stackimme koostuu mm. Fivetran, PostgreSQL, dbt (data build tool), Tableau, Google Cloud (Functions, BigQuery, Cloud SQL, App Engine (Django), Compute Engine)

Relevantti koulutus katsotaan myös eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme kykyä ja halua oppia nopeasti uutta ja kehittyä oman alansa huippuosaajaksi. Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija hakiessasi tehtävään. Vaadimme oma-aloitteista otetta työstäsi ja omistajuutta omasta osa-alueesta. Pääset itse vaikuttamaan millä työkaluilla, teknologioilla ja prosesseilla töitä tehdään.Mitä saat meiltä?

Pääset mukaan nuorekkaaseen ja nopeasti kasvavaan startup-yritykseen, joka rakentaa kestävän kehityksen kannalta tärkeää liiketoimintaa ja hyvin tunnettua kuluttajabrändiä. Olemme kasvaneet neljässä vuodessa nollasta 12 M€ liikevaihtoon (vuonna 2020) ja vähentäneet ruokahävikkiä yli 4 000 000 kiloa. Yrityksen nopean kasvun takana on huippuosaaminen mm. asiakaskokemuksen kokonaisvaltaisen kehittämisen, digitaalisen markkinoinnin, analytiikan, toimittajasuhteiden rakentamisen ja liiketoiminnan johtamisen saralla. Meillä tiimiläisten viihtyvyys ja yhdessä tekemisen kulttuuri ovat aina etusijalla. Todistuksena tästä sijoituimme toiseksi vuoden 2020 Great Place to Work -kilpailun “Minit” -sarjassa. Lue lisää täältä: Fiksuruoka.fi Yritysprofiili- Great Place to Work Suomi .

Osana tiimiä pääset oppimaan miten startup-yritystä johdetaan datan avulla, miten rakennetaan modernia data infrastruktuuria pilveen ja miten verkkokauppaa ja asiakaskokemusta kehitetään.

Pääset työskentelemään reilussa ja kannustavassa työilmapiirissä ja saat työkavereiksi n. 30 huipputyyppiä. Meillä kaikki tiimin jäsenet saavat paljon vastuuta ja kaikki pääsevät osallistumaan yrityksen päätöksentekoon. Toisaalta edellytämme myös, että jokainen pystyy kantamaan omistajuuden omasta vastuualueestaan. Lisäksi haluamme, että yrityksemme on kaikille tiimin jäsenille paras mahdollinen oppimispaikka. Siispä autamme sinua kehittymään ja etenemään urallasi parhaamme mukaan. Tarjoamme oppimispaikan, josta pääsee näkemään ja osallistumaan analytiikkatiimin työskentelystä koko startupin johtamiseen sekä päätöksentekoon.Käytännön asiat

Haemme täysipäiväistä työntekijää ja työpaikkanasi tulee olemaan Fiksuruoan viihtyisä toimisto Espoon Otaniemessä. Teemme myös paljon töitä etänä, esimerkiksi käytännössä koko korona-ajan olemme olleet etänä. Työn aloitus on syksyllä, mielellään elokuussa. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 13.6.2021 mennessä. Hakemuksen voi lähettää tämän sivun "Hae" -napilla ja täyttämällä lyhyen lomakkeen. Voit myös laittaa viestiä tai soittaa, mikäli sinulla on mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen. 😊Yhteyshenkilö

Henri Saksi

Analytiikkajohtaja

+358415469960

henri.saksi@fiksuruoka.fi
Www

https://careers.fiksuruoka.fi/jobs

Jaa ilmoitus