Opiskelijatöihin.fi

Fiksu Ruoka Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.6.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
8/2021

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
13.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Otakaari 5G 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
Henri Saksi +358415469960

Data Engineer

Työtehtävän kuvaus Mitä haemme?

Haemme analytiikkatiimiimme Data Engineeriä, joka osaa työskennellä koko data stackin parissa datan keräämisestä mallintamiseen ja valmiiseen sovellukseen asti. Työnkuvaan kuuluu sekä Data Engineerin että Data Analystin tehtäviä mm.

Data pipeline kehitystä
Datan laadun ja saatavuuden varmistamista
Järjestelmäintegraatioiden suunnittelua ja toteutusta
Analytiikkajärjestelmien kehitystä datalla johdetun päätöksenteon tueksi
Data-driven kulttuurin edistäminen muun analytiikkatiimin kanssa
Pidemmän aikavälin tavoitteena on myös kehittää edistyneempiä analytiikkasovelluksia. Työtehtävät ovat vaihtelevia, joten tulet varmasti oppimaan uusia teknologioita, työkaluja ja järjestelmiä. Emme hae pelkästään teknistä osaamista vaan myös liiketoiminnan ymmärtäminen on keskeistä analytiikkatiimissä.

Vaatimukset:

Kokemusta datainsinöörin tehtävistä
SQL ja python ohjelmointi
Osaat analysoida dataa ja tuottaa siitä tietoa liiketoimintapäätösten tueksi
Ymmärrät hyvin liiketoimintaa
Suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
Katsomme eduksi kokemuksen mm. seuraavista:

Pilvialustat esim. Google Cloud Platform
SQL tietokannat
ETL/ELT
Data modeling
Tilastotiede ja koneoppiminen
Ohjelmistokehitys ja web-sovelluskehitys
Git, Unix, REST API
Data stackimme koostuu mm. Fivetran, PostgreSQL, dbt (data build tool), Tableau, Google Cloud (Functions, BigQuery, Cloud SQL, App Engine (Django), Compute Engine)

Relevantti koulutus katsotaan myös eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme kykyä ja halua oppia nopeasti uutta ja kehittyä oman alansa huippuosaajaksi. Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija hakiessasi tehtävään. Vaadimme oma-aloitteista otetta työstäsi ja omistajuutta omasta osa-alueesta. Pääset itse vaikuttamaan millä työkaluilla, teknologioilla ja prosesseilla töitä tehdään.Mitä saat meiltä?

Pääset mukaan nuorekkaaseen ja nopeasti kasvavaan startup-yritykseen, joka rakentaa kestävän kehityksen kannalta tärkeää liiketoimintaa ja hyvin tunnettua kuluttajabrändiä. Olemme kasvaneet neljässä vuodessa nollasta 12 M€ liikevaihtoon (vuonna 2020) ja vähentäneet ruokahävikkiä yli 4 000 000 kiloa. Yrityksen nopean kasvun takana on huippuosaaminen mm. asiakaskokemuksen kokonaisvaltaisen kehittämisen, digitaalisen markkinoinnin, analytiikan, toimittajasuhteiden rakentamisen ja liiketoiminnan johtamisen saralla. Meillä tiimiläisten viihtyvyys ja yhdessä tekemisen kulttuuri ovat aina etusijalla. Todistuksena tästä sijoituimme toiseksi vuoden 2020 Great Place to Work -kilpailun “Minit” -sarjassa. Lue lisää täältä: Fiksuruoka.fi Yritysprofiili- Great Place to Work Suomi .

Osana tiimiä pääset oppimaan miten startup-yritystä johdetaan datan avulla, miten rakennetaan modernia data infrastruktuuria pilveen ja miten verkkokauppaa ja asiakaskokemusta kehitetään.

Pääset työskentelemään reilussa ja kannustavassa työilmapiirissä ja saat työkavereiksi n. 30 huipputyyppiä. Meillä kaikki tiimin jäsenet saavat paljon vastuuta ja kaikki pääsevät osallistumaan yrityksen päätöksentekoon. Toisaalta edellytämme myös, että jokainen pystyy kantamaan omistajuuden omasta vastuualueestaan. Lisäksi haluamme, että yrityksemme on kaikille tiimin jäsenille paras mahdollinen oppimispaikka. Siispä autamme sinua kehittymään ja etenemään urallasi parhaamme mukaan. Tarjoamme oppimispaikan, josta pääsee näkemään ja osallistumaan analytiikkatiimin työskentelystä koko startupin johtamiseen sekä päätöksentekoon.Käytännön asiat

Haemme täysipäiväistä työntekijää ja työpaikkanasi tulee olemaan Fiksuruoan viihtyisä toimisto Espoon Otaniemessä. Teemme myös paljon töitä etänä, esimerkiksi käytännössä koko korona-ajan olemme olleet etänä. Työn aloitus on syksyllä, mielellään elokuussa. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 13.6.2021 mennessä. Hakemuksen voi lähettää osoitteessa https://careers.fiksuruoka.fi/jobs täyttämällä lyhyen lomakkeen. Voit myös laittaa viestiä tai soittaa, mikäli sinulla on mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen. 😊Yhteyshenkilö

Henri Saksi

Analytiikkajohtaja

+358415469960

henri.saksi@fiksuruoka.fi
Www

https://careers.fiksuruoka.fi/jobs

Jaa ilmoitus