Opiskelijatöihin.fi

Fiksu Ruoka Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.6.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
8/2021

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
13.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Otakaari 5G 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
Henri Saksi +358415469960

Web Developer

Työtehtävän kuvaus Mitä haemme?

Haemme analytiikkatiimiimme web-kehittäjää kehittämään yrityksen sisäisiä sovelluksia ja työkaluja.

Kehittämäsi sovellukset auttavat muita tiimiläisiä hyödyntämään dataa ja analytiikkaa päätöksenteossa. Nykyisin sisäisten työkalujen alustalla on useita työkaluja ja se on rakennettu Python Django web frameworkilla. Alustalla on kymmeniä käyttäjiä ja alustan sovelluksilla parannetaan esimerkiksi tuotteiden ostoprosessia, tuotetietojen hallintaa, kampanjatuotteita ja hinnoittelua. Sovellukset käyttävät useita rajapintoja ja tietokantoja, joten järjestelmäintegraatiot ovat iso osa työtäsi. Ymmärrät myös liiketoimintaa prosessien taustalla.

Työnkuvaan kuuluu mm.

Eri tiimien tarpeita vastaavien työkalujen ja sovellusten suunnittelua, kehitystä, testausta ja ylläpitoa
Järjestelmäintegraatioiden suunnittelua ja kehitystä
Data-driven kulttuurin edistäminen muun analytiikkatiimin kanssa
Pidemmällä aikavälillä edistyneempien analytiikkasovellusten (esim. koneoppimista hyödyntävien sovellusten) kehitystä muun analytiikkatiimin kanssa
Tarpeen, osaamisen ja halukkuuden mukaan voit myös osallistua verkkokaupan kehittämiseen (Vue.js, Nuxt.js) yhdessä tuotetiimin kanssa.

Osaamisvaatimukset:

Web-kehitys
Tietokannat ja SQL
Python
Git
Suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
Katsotaan eduksi:

Kokemus data-analytiikasta
Rajapinnat (esim. REST)
ETL/ELT
CI/CD
JavaScript, Vue.js
Data stackimme koostuu mm. Fivetran, PostgreSQL, dbt (data build tool), Tableau, Google Cloud (Functions, BigQuery, Cloud SQL, App Engine (Django), Compute Engine)

Relevantti koulutus katsotaan myös eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme kykyä ja halua oppia nopeasti uutta ja kehittyä oman alansa huippuosaajaksi. Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija hakiessasi tehtävään. Vaadimme oma-aloitteista otetta työstäsi ja omistajuutta omasta osa-alueesta. Pääset itse vaikuttamaan millä työkaluilla, teknologioilla ja prosesseilla töitä tehdään.



Mitä saat meiltä?

Pääset mukaan nuorekkaaseen ja nopeasti kasvavaan startup-yritykseen, joka rakentaa kestävän kehityksen kannalta tärkeää liiketoimintaa ja hyvin tunnettua kuluttajabrändiä. Olemme kasvaneet neljässä vuodessa nollasta 12 M€ liikevaihtoon (vuonna 2020) ja vähentäneet ruokahävikkiä yli 4 000 000 kiloa. Yrityksen nopean kasvun takana on huippuosaaminen mm. asiakaskokemuksen kokonaisvaltaisen kehittämisen, digitaalisen markkinoinnin, analytiikan, toimittajasuhteiden rakentamisen ja liiketoiminnan johtamisen saralla.

Meillä tiimiläisten viihtyvyys ja yhdessä tekemisen kulttuuri ovat aina etusijalla. Todistuksena tästä sijoituimme toiseksi vuoden 2020 Great Place to Work -kilpailun “Minit” -sarjassa. Lue lisää täältä: Fiksuruoka.fi Yritysprofiili- Great Place to Work Suomi .

Osana tiimiä pääset oppimaan miten startup-yritystä johdetaan datan avulla, miten rakennetaan modernia data infrastruktuuria pilveen ja miten verkkokauppaa ja asiakaskokemusta kehitetään.

Pääset työskentelemään reilussa ja kannustavassa työilmapiirissä ja saat työkavereiksi n. 30 huipputyyppiä. Meillä kaikki tiimin jäsenet saavat paljon vastuuta ja kaikki pääsevät osallistumaan yrityksen päätöksentekoon. Toisaalta edellytämme myös, että jokainen pystyy kantamaan omistajuuden omasta vastuualueestaan. Lisäksi haluamme, että yrityksemme on kaikille tiimin jäsenille paras mahdollinen oppimispaikka. Siispä autamme sinua kehittymään ja etenemään urallasi parhaamme mukaan. Tarjoamme oppimispaikan, josta pääsee näkemään ja osallistumaan analytiikkatiimin työskentelystä koko startupin johtamiseen sekä päätöksentekoon.



Käytännön asiat

Haemme täysipäiväistä työntekijää ja työpaikkanasi tulee olemaan Fiksuruoan viihtyisä toimisto Espoon Otaniemessä. Teemme myös paljon töitä etänä, esimerkiksi käytännössä koko korona-ajan olemme olleet etänä. Työn aloitus on syksyllä, mielellään elokuussa. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 13.6.2021 mennessä. Hakemuksen voi lähettää osoitteessa https://careers.fiksuruoka.fi/jobs täyttämällä lyhyen lomakkeen. Voit myös laittaa viestiä tai soittaa, mikäli sinulla on mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen. 😊



Yhteyshenkilö

Henri Saksi

Analytiikkajohtaja

+358415469960

henri.saksi@fiksuruoka.fi
Www

https://careers.fiksuruoka.fi/jobs

Jaa ilmoitus