Opiskelijatöihin.fi

Fiksu Ruoka Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.6.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
8/2021

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
13.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Otakaari 5G 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
Julius Särkkälä +358 400 551666

Ostaja

Työtehtävän kuvaus Mitä haemme?

Haemme uutta jäsentä ostotiimiimme. Vastuullasi tulee olemaan yhteydenpito, tapaaminen, neuvottelu, itsenäisten ostopäätösten teko ja toimittajasuhteen kehitys usean kymmenen toimittajan kanssa. Toimittajamme ovat pääosin suomalaisia elintarvikkeiden valmistajia, maahantuojia ja tukkuketjuja, joilta ostamme kuivaelintarvikkeiden ja käyttötavaran poistoeriä. Työ vaatii erityisesti kykyä numeerisesti analysoida ostoja ja tuotteita useasta eri näkökulmasta. Ostotiimin toiminta yleisesti on hyvin dataohjautuvaa, mutta myös pehmeämmät taidot ovat päivittäisessä käytössä toimittajien kanssa kommunikoinnissa. Tarjoamme hyvät työkalut ja tuen ostojen tekemiseen. Kyky omaan analyyttiseen ja numeeriseen ajatteluun on kuitenkin välttämätöntä, parhaassa tapauksessa nautit numeroiden pyörittelystä. Toivomme myös halua oppia lisää ja kehittyä yhdeksi tiimimme avainjäsenistä.

Tällä hetkellä ostotiimimme koostuu kuudesta hengestä, joten pääset työskentelemään hyvin ketterään porukkaan. Pienessä tiimissä pääset myös kehittämään asioita ja olemaan mukana projekteissa oman vastuualueesi ulkopuolelta.

Haemme ensisijaisesti teknillisen tai kaupallisen alan koulutuksen omaavaa henkilöä, mutta myös muu relevantti koulutus ja osaaminen huomioidaan. Kokemus ostamisesta tai neuvottelutilanteista ei ole välttämätöntä, mutta se lasketaan eduksi.


Mitä saat meiltä?Pääset mukaan nuorekkaaseen ja nopeasti kasvavaan startup-yritykseen, joka rakentaa kestävän kehityksen kannalta tärkeää liiketoimintaa ja hyvin tunnettua kuluttajabrändiä. Olemme kasvaneet neljässä vuodessa nollasta 12 M€ liikevaihtoon (vuonna 2020) ja vähentäneet ruokahävikkiä yli 4 000 000 kiloa. Yrityksen nopean kasvun takana on huippuosaaminen mm. asiakaskokemuksen kokonaisvaltaisen kehittämisen, digitaalisen markkinoinnin, analytiikan, toimittajasuhteiden rakentamisen ja liiketoiminnan johtamisen saralla. Meillä tiimiläisten viihtyvyys ja yhdessä tekemisen kulttuuri ovat aina etusijalla. Todistuksena tästä sijoituimme toiseksi vuoden 2021 Great Place to Work -kilpailun “Minit” -sarjassa. Lue lisää täältä: Fiksuruoka.fi yritysprofiili - Great Place to Work.Osana tiimiä pääset oppimaan miten toimittajasuhteita luodaan, miten prosesseja kehitetään, skaalataan ja johdetaan datan avulla. Opit myös miten uutta liiketoimintaa rakennetaan.Pääset työskentelemään reilussa ja kannustavassa työilmapiirissä ja saat työkavereiksi n. 30 huipputyyppiä. Meillä kaikki tiimin jäsenet saavat paljon vastuuta ja kaikki pääsevät osallistumaan yrityksen päätöksentekoon. Toisaalta edellytämme myös, että jokainen pystyy kantamaan omistajuuden omasta vastuualueestaan. Lisäksi haluamme, että yrityksemme on kaikille tiimin jäsenille paras mahdollinen oppimispaikka. Siispä autamme sinua kehittymään ja etenemään urallasi parhaamme mukaan. Tarjoamme oppimispaikan, josta pääsee näkemään ja osallistumaan ostotiimin työskentelystä koko startupin johtamiseen sekä päätöksentekoon.Käytännön asiatHaemme täysipäiväistä työntekijää ja työpaikkanasi tulee olemaan Fiksuruoan viihtyisä toimisto Espoon Otaniemessä. Teemme myös paljon töitä etänä, esimerkiksi käytännössä koko korona-ajan olemme olleet etänä. Työn aloitus on syksyllä, mielellään elokuussa. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään su 13.6.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja lähetämme haastattelukutsuja jo hakuajan aikana. Hakemuksen voi lähettää osoitteessa https://careers.fiksuruoka.fi/jobs täyttämällä lyhyen lomakkeen. Voit myös laittaa viestiä tai soittaa, mikäli sinulla on mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen. 😊YhteyshenkilötJulius Särkkälä

Hankintajohtaja

+358 400 551666

julius.sarkkala@fiksuruoka.fiTea Tähtinen

Ostaja

tea.tähtinen@fiksuruoka.fi
Www

https://careers.fiksuruoka.fi/jobs

Jaa ilmoitus