Opiskelijatöihin.fi

Teknoware

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
20.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Ilmarisentie 8 15200, LAHTI

Lisätietoja antaa
Milla Saari (puh. +358 50 524 1998, milla.saari@atalent.fi

Ajoneuvoratkaisujen elektroniikkasuunnittelija

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: Vakituinen / kokoaikainen
Sijainti: Lahti (mahdollisuus osittaiseen etätyöhön 6kk koeajan jälkeen)
Haku-DL: 20.6.2021

Teknoware Oy on globaali sähkö- ja elektroniikkateollisuuden toimija, suurin turvavalaisimien valmistaja Pohjoismaissa ja markkinajohtaja Euroopassa junien sisävalaistuksien toimittajana. Turvavalaistuspuolella suunnittelemme ja valmistamme turvavalaistusjärjestelmiä ja etähallintalaitteita kiinteistöihin sekä risteilyaluksiin. Ajoneuvopuolella luomme valaistus- ja sisustusratkaisuja julkisen liikenteen kulkuneuvoihin.

Juuremme ovat Lahdessa, jossa sijaitsee pääkonttorimme sekä päätuotantoyksikkömme. Meillä on tuotantoyksiköt myös Englannissa, Malesiassa, Puolassa sekä Yhdysvalloissa, ja työllistämme noin 600 ammattilaista kahdeksassa eri maassa. Globaali myyntiverkostomme palvelee asiakkaitamme yli 30 maassa.

Junavalaistuksen markkinajohtaja Teknoware etsii ajoneuvoratkaisujen Rail Divisioonaan Elektroniikkasuunnittelijaa suunnittelemaan korkealaatuisia ja älykkäitä valaistusratkaisuja kotimaisille sekä globaaleille juna- ja ajoneuvovalmistajille. Pääset haastamaan itseäsi suunnittelijana, sillä Teknowaren tuotteet ovat monimutkaisempia kuin moni saattaisi kuvitella. Älyä sisältävissä valaisimissa ja ohjaimissa on ledien lisäksi tyypillisesti teholähde, mikropiiriohjattua ohjauselektroniikkaa ja ohjelmistoja sekä paljon optiikkaa ja mekaniikkaa.

Teknowaren elektroniikkasuunnittelijana pääset alusta asti mukaan tuotekehitysprosessin eri vaiheisiin, tuotteen määrittelystä aina todennustestaukseen saakka. Teknowaren raideliikenteen valaistusratkaisuja löytyy raiteilta ympäri maailmaa ja omalla työlläsi pääset vaikuttamaan miljardien ihmisten jokapäiväiseen matkustuskokemukseen niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Työssäsi sinua tukee osaava ja ammattitaitoinen tiimi, joka koostuu eri alojen osaajista, kuten elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelijat & projektipäälliköt.

Elektroniikkasuunnittelijan tehtävät pähkinänkuoressa:

Suunnitteluprojektit - Vastaat omasta designistasi koko suunnitteluprojektin ajan, joka kestää parista viikosta kahdeksaan kuukauteen. Sinulla voi olla käynnissä useita projekteja samaan aikaan. Tarvittaessa teet yhteistyötä muiden suunnittelijoiden kanssa, mutta yhden laitteen suunnittelee alusta loppuun aina yksi suunnittelija. Tämä tuo työhösi mielekästä vaihtelua!

Elektroniikkasuunnittelu - Pääpaino tehtävässä tulee olemaan monipuolisia työvaiheita sisältävän elektroniikkasuunnittelun parissa. Pääset suunnittelemaan julkisen liikenteen kulkuneuvoihin valaistustuotteita, kuten teholähteitä, ohjainlaitteita ja ledikortteja. Työ sisältää myös omien prototyyppiesi testaamista labran puolella.

Testaus - Tyyppitestausosasto testaa laitteesi ja Teknowarella onkin käytössään poikkeuksellisen laadukas laboratorio, missä tehdään suurin osan vaadituista tyyppitesteistä. Näin varmistetaan, että valaistuselektroniikan suunnittelu vastaa sekä asiakkaan vaatimuksia että kansainvälisiä erittelyjä. Laboratoriosta löytyy työvälineet jokaiseen mittaustarpeeseen.

Toivomme sinulta:
- Soveltuvaa korkeakoulutaustaa (DI/AMK)
- Osaamista tehoelektroniikka- tai elektroniikkasuunnittelusta ja sen työkaluista (Altium, Pads, Orcad)
- Ymmärrystä piirilevysuunnittelusta ja elektroniikan komponenteista
- Englannin kielen sujuvaa kielitaitoa, suomen kielen osaaminen ei ole välttämätöntä
- Työskentelyotteeltasi toivomme sinulta omatoimisuutta sekä joustavuutta

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä, joka panostaa työntekijöidensä työhyvinvointiin ja kehitykseen. Teknowaren kansainvälinen työympäristö on eloisa ja yksilöiden tarpeet huomioiva. Nykyisille työntekijöille on pystytty tarjoamaan mielekkäitä urapolkuja kesätyöntekijästä tiimiesimieheksi tai erityisasiantuntijaksi. Saat tarvittavan tuen työhösi asiantuntevalta tiimiltä, johon kuuluu niin uran alkuvaiheessa olevia tekijöitä kuin kokeneita konkareitakin. Teknowarella saat olla oma itsesi ja tiimiin mahtuukin erilaisia persoonia. Pääset aktiivisesti vaikuttamaan tuotteissa käytettäviin komponentteihin ja teknisiin ratkaisuihin. Matalassa organisaatiossa mielikuvitukselle ja hyville ehdotuksille on aina tilaa.

Tarjoamme sinulle:
- Haastavan ja aidosti monipuolisen työn sekä innostavan työympäristön matalahierarkisessa organisaatiossa
- Mielenkiintoisia kouluttautumismahdollisuuksia toimenkuva ja tekijän omat ammatilliset mielenkiinnon kohteet huomioiden
- Monipuoliset työsuhde-edut mm. liikunta-, kulttuuri ja hierontaetu
- Yhdessäoloa erilaisten tapahtumien merkeissä
- Mehiläisen kattava työterveyshuolto
- Joustavat työajat sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 20.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/85772/create/ . Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Teknowaresta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.teknoware.com/fi. Kannattaa myös käydä lukemassa Duunitorin artikkeli Teknowaresta työnantajana täältä: https://duunitori.fi/tyoelama/teknoware-tyonantajana. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 8.6. klo 16-17.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Teknoware Oy:n palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus