Opiskelijatöihin.fi

Eurofins / Academic Work

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
mahdollisimman pian

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
2.7.2021

Työpaikan lähiosoite
Tekniikantie 2 02151, Espoo

Lisätietoja antaa
Eeva Salo tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs02@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15054728 Haluatko saada tie

Asiantuntija räjähdysvaarallisten tilojen laitteiden sertifiointiin, Eurofins

Työtehtävän kuvaus Etsimme työuran alussa olevaa tai jo työelämässä kokenutta henkilöä työskentelemään kansainvälisiin tehtäviin räjähdysvaarallisten tilojen eli Ex-tilojen laitteiden hyväksynnän parissa.

Kuvaus
Eurofins Expert Services Oy tarjoaa kattavia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee lähes 200 eri alojen asiantuntijaa. Suomessa toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella, Vihdissä ja Salossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 21,5 milj. €. Olemme osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Eurofins Group käsittää globaalisti yli 900 itsenäistä yritystä, yli 800 laboratoriota sekä yli 50 000 työntekijää yli 50 maassa.

Työtehtävä
Työtehtäviisi kuuluu räjähdysvaarallisten tilojen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden arviointi ja hyväksyntä. Käytännössä teet tarjouksia asiakkaille, suoritat laitteiden arviointia ja testausta ja vastaat dokumentoinnista. Työhösi kuuluu erilaisten standardien läpikäymistä ja testaustulosten analysointia. Toinen puoli työtäsi on asiakkaiden Ex-tilojen tuotteiden tuotannon laadunvarmistusauditoinnit. Tämä vaatii satunnaista matkustelua asiakkaiden toimipisteissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Asiakkaita ovat lähinnä sähkö- ja elektroniikkalaitteiden valmistajat tai niiden alihankkijat.


Etsimällämme henkilöllä on
Työssä menestyminen edellyttää halua oppia jatkuvasti uutta, kykyä kuunnella asiakasta, sekä halua toimia yhtä aikaa useammassa eri vaiheessa olevassa projektissa. Arvostamme sähkö- tai elektroniikka-alan teknisen alan opintoja, kuten insinöörin tai DI:n tutkintoa. ATEX-direktiivin ja sen alaisten standardien tuntemus on hyvä lähtökohta työssä menestymiseen, mutta eivät ole välttämätön vaatimus. Työssä menestyminen vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
Työpisteesi sijaitsee lähtökohtaisesti Espoossa, mutta Tampereen toimipiste saattaa myös tulla kyseeseen tehtävään valittavan henkilön toimenkuvan tarkentuessa.

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä nopeatempoisessa asiakastyössä. Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja meillä on hyvät työsuhde-edut muun muassa tuettu lounasruokailu sopimuskumppaneilla, liikunta- ja kulttuurietu sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Muuta tietoa:

Aloitus: mahdollisimman pian
Sijainti: Espoo
Kesto: vakituinen, kokoaikainen
Yhteystiedot: tästä rekrytoinnista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki kyselyt tehtävään liittyen pyydetään lähettämään Academic Workille. Eeva Salo tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs02@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15054728
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/asiantuntija-rajahdysvaarallisten-tilojen-laitteiden-sertifiointiin-eurofins/15054728

Jaa ilmoitus