Opiskelijatöihin.fi

Etteplan

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.6.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
15.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Mannerheiminaukio 1A 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Mikaela Johansson, +358 50 351 2400, mikaela.johansson@atalent.fi

Sähkösuunnittelija

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Sijainti: Pääkaupunkiseutu
Haku-DL: 15.06.2021

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset, kuten ABB ja Outokumpu. Etteplanin palvelut kattavat teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun, ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa. Vuonna 2018 Etteplanin liikevaihto oli noin 236 miljoonaa euroa. Etteplan on kehittyvä globaali insinööritalo, jonka palveluksessa on yli 3 000 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa. Etteplan on myös listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETTE.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Etteplan etsii kehityshaluista sähkösuunnittelijaa osaksi pääkaupunkiseudun kasvavaa sähkösuunnittelun yksikköä. Sähkösuunnittelijana työskentelet edistyksellisimpien ja mielenkiintoisimpien sähkösuunnittelun eri osa-alueiden parissa muun muassa maailman johtavien konevalmistajien toimeksiannoissa. Sähkösuunnittelun asiakkaita ovatkin eri korkeaa teknologiaa hyödyntävät kansainväliset kone- ja laitetoimittajat, myös paikalliset teollisuuslaitokset. Toimenkuvassa pääpaino on joko toimitussuunnittelussa tai tuotekehityksessä. Käynnissä olevan asiakasprojektin mukaan voit vastata esimerkiksi metallin jalostukseen tarvittavien prosessilaitteiden suunnittelusta. Asiakasprojektista ja sen painotuksesta riippumatta sähkösuunnitteluun liittyy olennaisesti muun muassa piirikaavio- ja kaapelointisuunnittelu, sähkökomponenttivalinnat, kaappien ja koteloiden lay-out suunnittelut, sekä muu valmistukseen ja asiakastoimitukseen liittyvä dokumentointi. Toimenkuvaan ja päivittäisiin työtehtäviin vaikuttaa paitsi käynnissä oleva projekti, myös oma osaamisesi ja mielenkiintosi. Vaikka itse suunnittelutyötä on mahdollista tehdä Etteplanin ja asiakkaan toimistojen lisäksi yhä enenevissä määrin “kotikonttorilta”, toimenkuva vaatii myös valmiutta matkustaa eri toimistojen välillä. Nykyaikaiset yhteydenpitovälineet tarjoavat kuitenkin suunnittelutiimin tuen työtekopaikasta riippumatta.

Etteplanin sähkösuunnittelijana toimit asiakasrajapinnassa, joten työotteeltasi olet paitsi vuorovaikutustaitoinen, myös yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla ekstrovertti suupaltti. Toimenkuvassa menestymistä tukevat ennen kaikkea “hands on” -asenne ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa, joten olet sekä itsenäinen että oma-aloitteinen. Et takerru turhiin yksityiskohtiin, vaan olet työssäsi joustava ja taitava priorisoimaan. Lisäksi olet teknisesti näppärä ja hallitset jonkin alalla käytettävistä sähkösuunnittelun työkaluista. Sinulla on mielellään relevanttien opintojen tueksi aiempaa kokemusta sähkön parista - jopa sähkösuunnittelusta. Kokemusvuosiakin tärkeämpää on kuitenkin rohkeus kysyä apua ja aito halu oppia uutta, sillä toimenkuvassa on myös mahdollisuus yhdistää sähkö- ja automaatiotekninen osaaminen erikoistuen esimerkiksi automaatiojärjestelmien logiikan ohjauksen suunnitteluun!

Sinulta odotamme:
- Tehtävän kannalta relevanttia teknistä opintotaustaa, esim. sähkö- ja/tai automaatiotekniikka
- Aiempaa kokemusta sähkön parista, esim. suunnitteluavustajana tai suunnittelijana
- Jonkin sähkösuunnittelutyökalun sujuvaa hallintaa, esim. EPLAN, CADS, E3 tai AutoCAD
- Aidosti kansainvälisen työympäristön vuoksi paitsi sujuvaa suomen niin myös englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksesi katsomme:
- Aiemman kokemuksen teollisuuden parista
- Käytännön sähköasennusosaamisen

Tarjoamme sinulle:
Etteplanilla työskentelet nykyaikaisessa ympäristössä alamme moderneimmilla työkaluilla sekä saat mahdollisuuden kouluttautua ja edetä urallasi. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella - unohtamatta hauskanpitoa työkavereiden kesken. Saat kokea ison yrityksen kokonaisvaltaisen suunnittelupalvelun tuen työssäsi: tarjoamme sinulle kokeneen ja sitoutuneen tiimin tueksi työhösi sekä mielekkäitä, vaihtelevia ja kykyjesi mukaan myös haastavia työtehtäviä. Panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin myös tarjoamalla kilpailukykyiset edut, kuten kattavat työterveyshuollon palvelut sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun. Meille henkilöstömme kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää ja uskomme vahvasti siihen, että työn ja vapaa-ajan tasapaino luo uutta inspiraatiota työhön.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Etteplanin palvelukseen.

Haluatko koittaa muuttaa maailmaa suunnittelutyöllä? Lähetä motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään 15.06.2021 mennessä osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/85934/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Meillä on valmius edetä jo hakuajalla, minkä vuoksi käymme hakemukset lävitse saapumisjärjestyksessä. Älä siis turhia aikaile, vaan lähetä hakemusdokumenttisi pikimmiten!

Etteplanista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.etteplan.com/fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).
Www

Jaa ilmoitus