Opiskelijatöihin.fi

Aalto University Executive Education

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.6.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
viimeistään elokuussa

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
15.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Runeberginkatu 14-16 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi

Tech Trainee

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: kokoaikainen, määräaikaisuus 6kk
Sijainti: Runeberginkatu 14-16, 00100 Helsinki
Positioluokka: Järjestelmäasiantuntijat, IT Asset Managerit, IT-tuki ja ylläpito
Haku-DL: 15.6.2021

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon. Aalto EE:sta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.aaltoee.fi/.Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta! Tehtävässä olet mukana auttamassa asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa. AaltoEE:llä on useita koulutuksia päivässä, joita striimataan etäyhteydellä osallistuville asiakkaille. Osa striimeistä toteutetaan asiakkaille, jotka osallistuvat koulutuksiin ulkomailta. Työtehtäviisi kuuluu siis opetustilojen valmistelua ja striimauslaitteiden, videokameroiden ja audiotekniikan pystytystä. Testaat videoiden ja äänen toiminnan ja varmistat hyvän koulutuskokemuksen asiakkaille. Autat myös näihin liittyvissä mahdollisissa häiriötilanteissa. Päivittäisiin tehtäviin kuuluu lisäksi IT-tukea Windows-koneiden ja Office-ohjelmistojen, verkkoyhteyksien, tulostimien, matkapuhelimien ja koulutustilojen AV-laitteiston osalta.

Tehtävässä saatat osallistua useamman striimin samanaikaiseen lähetykseen, joten toivomme sinulta kykyä pitää useita palloja ilmassa sekä käytännönläheistä työskentelyotetta. Työskentelet yhdessä it-tiimin, kouluttajien sekä asiakkaiden parissa, joten tehtävä vaatii hyviä kommunikaatiotaitoja suomeksi ja englanniksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää video- ja audiolaitteiden tuntemusta ja yleistä teknistä kiinnostusta. IT-alan kokemus sekä opinnot katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut kuitenkin tarkemmin tehtävään ja tiimin tuki on aina saatavilla.


Trainee-jakso on palkallinen ja työtä on tarjolla kokoaikaisesti noin 37,5 tuntia viikossa. Toivomme että pystyt aloittamaan tehtävässä viimeistään elokuun alussa. Koulutuksia järjestetään myös iltaisin ja lauantaisin, joten odotamme, että pystyt työskentelemään joustavasti. Arkisin työaika on liukuva ja joustoa löytyy myös esimerkiksi opintojesi suhteen. Tehtävä on lähtökohtaisesti puolen vuoden määräaikaisuus, mutta AaltoEE tarjoaa myös mahdollisuuden keskustella työsuhteen jatkosta määräaikaisuuden jälkeen.

Tech Traineelta odotetaan:
-Soveltuvia opintoja, esimerkiksi AMK:ssa
-Työkokemusta ja/tai harrastuneisuutta alaan liittyen, esimerkiksi video- ja audiolaitteiden parista
-Striimaus-ja webinaariohjelmistojen tuntemusta (Teams ja Zoom). Eduksi luetaan aikaisempi kokemus Videosync-alustan käytöstä
-Kiinnostusta tekniikkaa kohtaan ja palveluhenkistä asennetta!
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 15.6.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/85965/create/ . Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Huomioithan, että tämän rekrytoinnin osalta hakemusten käsittely ja ensimmäiset haastattelut aloitetaan jo hakuajalla. Toimi siis nopeasti!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Aalto EE:n palvelukseen. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 7.6. klo 10.30-11.30 ja 10.6. klo 13-14.
Www

Jaa ilmoitus