Opiskelijatöihin.fi

Murrelektronik Power Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Neuvoteltavissa

Palkkaus

Haku päättyy
27.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Jussilankatu 6 15680, Lahti

Lisätietoja antaa
Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi)

R&D Engineer (FW)

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen
Sijainti: Jussilankatu 6, 15680 Lahti (joustavat etätyömahdollisuudet)
Haku-DL: 27.6.2021

Murrelektronik on maailman johtava automaatioratkaisujen kehittäjä, valmistaja ja jakelija, joka työllistää maailmanlaajuisesti yli 3000 työntekijää. Tuotteemme voidaan jakaa neljään keskeiseen ryhmään: Virtalähteet ja ohjaus, liitännät, kaapelit/liittimet ja IO-järjestelmät. Laadukkaat, innovatiiviset tuotteemme ja keskittymisemme markkinoiden vaatimuksiin erottavat meidät kilpailijoistamme.

Murrelektronik-tuotteet ovat olleet yli 20 vuotta saatavilla Suomen markkinoilla. Olemme toimineet valmistajan omana myyntiyhtiönä huhtikuusta 2011 alkaen vastaten kokonaisuudessaan Murrelektronik-brändistä Suomen markkinoilla. Keväällä 2012 nimenmuutoksen myötä Murrelektronik:n Suomen yksikön nimeksi tuli Murrelektronik Power Oy. Toimipaikkamme on Lahdessa.


Murrelektronik Power Oy, etsii kehittymishaluista ja omatoimista Sulautettujen järjestelmien suunnittelijaa! Liityt osaksi kymmenhenkistä tuotekehityksen asiantuntijajoukkoa, jossa on laaja-alaista osaamista niin elektroniikka kehityksessä, mekaniikassa kuin sulautettujen järjestelmien kehittämisessä. Murrelektronikilla yhdistyy mukavasti suuryrityksen leveät hartiat, vakavaraisuus sekä pienen paikallisen tiimin ketteryys. Pääpaino tässä roolissa tulee olemaan hakkuriteholähteiden ohjaus- ja säätöratkaisujen suunnittelu, toteutus ja testaus.

Murrelektronik vaikuttaa tuotteillaan useilla eri toimialoilla: autoteollisuudesta tavaralogistiikkaan ja työstökoneista elintarviketeollisuuteen. Tässä tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisiin teollisten teholähteiden tuotekehitysprojekteihin, joihin liittyy sulautettujen järjestelmien kehitystä sekä elektroniikkasuunnittelua. Tuotteita kehitetään mm. STM32-perheen prosessoreilla µVision kehitysympäristössä. Projektit ovat pitkäkestoisia ja pääset työssäsi näkemään tuotteen koko elinkaaren — ideasta käytäntöön. Murrelektronikilla tehdään uusien tuotteiden kehittämisen lisäksi myös olemassa olevien tuotteiden räätälöintiä ja ylläpitoa. Asiantunteva tiimi ympärilläsi auttaa sinut alkuun ja pääset oppimaan tuotekehityksestä laaja-alaisesti eri tekniikan alojen asiantuntijoilta samalla laajentaen myös omaa osaamistasi.

Toivomme sinulta löytyvän:
- Soveltuva koulutus (DI/AMK) esim. elektroniikka
- Sulautettujen järjestelmien osaaminen (C-kieli)
- Elektroniikan ja mittaustekniikan perusteiden ymmärrys
- Sujuva Englannin kielen taito.
- Työskentelyotteeltasi toivomme sinulta yrittäjähenkisyyttä, joustavuutta sekä ratkaisukeskeisyyttä


Eduksi katsomme:
- Aikaisemman työkokemuksen teollisuuden tuotekehitysprojekteista sekä HW- ja FW-suunnittelusta
- Kokemuksen piirilevysuunnittelusta ja työkaluista (PADS, Altium)
- Kokemuksen reaaliaikajärjestelmistä ja teollisuuden väyläratkaisuista (IO-link, CANopen, jne.)
- Suomen kielen taidon

Murrelektronik on panostanut siihen, että työntekijät saavat parhaat valmiudet työssä onnistumiseen. Pääset työskentelemään modernien ja laadukkaiden laboratoriotyökalujen parissa ja laboratorion suuri lattiapinta-ala mahdollistaa jokaiselle oman työpisteen ja -rauhan. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus, joka määräytyy valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee Lahdessa moottoritien välittömässä läheisyydessä, joten työssäkäynti onnistuu hyvin myös pk-seudulta. Lisäksi tarjoamme joustavat etätyömahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 27.6.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/85964/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Murrelektronikista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.murrelektronik.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Murrelektronik Power Oy:n palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus