Opiskelijatöihin.fi

Apix Messaging

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.6.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
15.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Sinikalliontie 7 02630, ESPOO

Lisätietoja antaa
Mikko Lahti, 0400 495 946, mikko.lahti@atalent.fi

(Junior) Technical Support Engineer

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Sijainti: Sinikalliontie 7, 02630 Espoo
Haku-DL: 15.6.2021

Apix Messaging Oy on juuriltaan suomalainen verkkolaskutuksen teknologinen edelläkävijä ja kansainvälisesti toimiva verkkolaskuoperaattori. Tällä hetkellä yli 35 000 tyytyväistä asiakasta Pohjoismaissa ja Baltiassa käyttävät verkkolaskutuspalveluitamme, ja järjestelmämme kautta kulkee lähes 200 000 eri yrityksen laskutustapahtumia kuukausittain. Haluamme pysyä teknologisen kehityksen aallonharjalla, jotta pystymme tarjoamaan toimivia sekä innovatiivisia palveluja asiakkaillemme myös tulevaisuudessa. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa, jossa toimimme 19 henkilön voimin. Apix Messaging on osa Accountor Groupia.

Apix Messaging hakee Technical Support Engineeriä liittymään tiimiinsä Espooseen. Sijoitut asiakastuesta vastaavaan tiimiin, jossa toimit monipuolisessa tehtävässä asiakkaidemme ongelmien tunnistamisesta aina lopulliseen ratkaisuun saakka. Kommunikoit asiakkaiden kanssa sähköpostitse, chatissa, sekä puhelimitse. Pienessä tiimissä arvostamme vastuunottoa omista tehtävistäsi, halua selvittää ja oppia asioita sekä sitoutumista viedä asiat loppuun asti. Toimit tehtävässä tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi, projektitiimin ja kehittäjien kanssa.

Sovellut tehtävään hyvin, mikäli olet valmistunut tai tutkinnon loppuvaiheessa tietoteknisistä tai muista soveltuvista opinnoista. Emme odota sinulta aiempaa kokemusta verkkolaskutusratkaisuista, sillä tarjoamme kattavan koulutuksen työhön ja toimialaamme. Koulutuksesi tai työkokemuksesi kautta hahmotat ohjelmointilogiikan perusteet ja olet kiinnostunut tietoteknisistä ratkaisuista. Olet vastuuntuntoinen henkilö, jolta sujuu niin itsenäinen työskentely kuin yhteen hiileen puhaltaminen tiimissä. Tehtävässä ratkaiset tukipyyntöjä tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa, joten odotamme sinulta palvelualtista asennetta.

Uutena Technical Support Engineerinä liityt matalahierarkiseen ja rentoon työyhteisöömme, jossa vallitsee hyvä tiimihenki. Korkea henkilöstötyytyväisyytemme kertoo siitä, että ihmiset kokevat meillä työskentelyn mielekkääksi ja he voivat vaikuttaa työhönsä. Tehtävä tarjoaa laajasti etenemismahdollisuuksia esimerkiksi tuote- ja projektipäälliköksi tai järjestelmäkehitykseen front-, mobiili- tai back-end kehittäjäksi. Uudessa toimistossamme tulet tutuksi muun muassa biljardi-, PC-peli- ja rentoutumishuoneiden kanssa, sillä haluamme panostaa työntekijöidemme viihtyvyyteen myös yhteisten aktiviteettien muodossa.

Hakijalta odotetaan:
- Kiinnostusta ja kokemusta tietoteknisistä ratkaisuista esimerkiksi opintojen, työkokemuksen tai harrastusten kautta
- Ohjelmoinnin ja Linux-ympäristön perusosaamista
- Halua kehittyä jatkuvasti työtehtävissä
- Asiakas- ja ratkaisukeskeistä asennetta
- Suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aiempi työkokemus IT-alalta esimerkiksi asiakastukitehtävistä tai järjestelmätyöskentelystä
- Ruotsin kielitaito

Kiinnostuitko Technical Support Engineerin tehtävästä Apixilla? Lähetä CV:si pdf-muodossa tai jaa LinkedIn-profiilisi ja valinnainen hakukirjeesi viimeistään 15.6.2021 seuraavan linkin kautta: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/85937/create/. Voit halutessasi mainita hakemuksessasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohdan.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Apix Messaging Oy:n palvelukseen.

Apixista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.apix.fi/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (puh. 0400 495 946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

* This job ad is in Finnish because this particular job requires fluent Finnish language skills. *
Www

Jaa ilmoitus