Opiskelijatöihin.fi

Academic Work/Arkta Reponen Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan kesä-elokuussa

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
23.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Piispankallio 4 02200 , Espoo

Lisätietoja antaa
krs03@academicwork.fi

Työnjohtaja, Arkta Reponen Oy, Pääkaupunkiseutu

Työtehtävän kuvaus Etsimme työnjohtajaa rekrytointitoimeksiantona vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme Arkta Reponen Oy:lle. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään yhden Suomen suurimman asuntorakentajan eri työmailla pääkaupunkiseudulla monipuolisissa tehtävissä. Oletko rohkea ja oma-aloitteinen työntekijä joka palaa halusta päästä kehittymään rakennusalan todelliseksi ammattilaiseksi? Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jolla on kova motivaatio oppia lisää ja jo hieman aiempaa kokemusta rakennusalan työnjohdollisista tehtävistä. Lue lisää alta ja laita hakemus tehtävään, niin pääsemme keskustelemaan kanssasi enemmän!

Kuvaus
Nuorempana työnjohtajana vastuullasi on valvoa työmaan arjen sujumista yhdessä vastaavan mestarin kanssa. Työssäsi huolehdit työn sujuvuudesta sekä aikataulujen pitämisestä ja vastuullesi kuuluu työn valvominen ja ohjaus eri osatyövaiheissa sekä toimistotehtävät, kuten materiaalitilauksien tekeminen. Lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä aliurakoitsijoiden kanssa. Tämä tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä oppimaan kaikki työmaan vaiheet sekä saada kattavan käsityksen rakennusalasta yhdellä Suomen kärkityömailla. Ensimmäisenä työmaakohteena voi olla Tikkurila, Kuninkaantammi tai Olari.

Tarjoamme
- Huippumahdollisuuden rakennusalan ammattilaiselle päästä kasvamaan osana innostavaa sekä kannustavaa yritystä, jossa tuetaan uusia osaajia joka askeleella.
- Vastuuta ja mahdollisuuden päästä näyttämään kykysi. Tulevaisuudessa voi olla mahdollista edetä yrityksessä vastaavan työnjohtajan rooliin.

Työtehtävä
- Rakennustyömaalla monipuoliset työnjohtajan tehtävät
- Työnvalvominen sekä ohjaus
- Jonkin verran hallinnollista työtä, kuten materiaalitilaukset, työmaan toimistoassistentti tukee muissa hallinnollisissa tehtävissä

Etsimällämme henkilöllä on
Ideaalihakijaltamme löytyy tehtävään soveltuva tutkinto rakennuspuolelta. Voit olla vastavalmistunut tai jo muutaman vuoden työkokemusta kerryttänyt osaaja. Pääasia on, että sinulta löytyy jo hieman rakennusalan työkokemusta työnjohdollisista tehtävistä esimerkiksi harjoittelun tai kesätyön tai jopa useamman vuoden ajalta. Työn vastuualueet voidaan mukauttaa osaamisesi mukaan. Työmaalla tartut työhön oma-aloitteisella ja jämäkällä otteella ja palat halusta päästä kehittymään rakennusalan todelliseksi ammattilaiseksi.

- Soveltuva korkeakoulutus rakennusalalta, esim. rakennusmestari, insinööri (AMK tai DI)
- Kokemusta rakennustyömaalla toimimisesta
- Hyvät kommunikointitaidot suomeksi
- Kiinnostusta rakennusalaan ja motivaatiota oppia uutta

Työntekijänä olet
- Rohkea ja sinulla on reipas työote
- Yhteistyötaitoinen ja omatoiminen

Muuta tietoa
- Aloitus: sopimuksen mukaan kesäkuu-elokuu aikana
- Kesto: vakituinen
- Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Arkta Reponen Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Arkta Reponen on rakennusalan yritys joka on erikoistunut etenkin energiatehokkaaseen asuinkerrostalorakentamiseen. Yrityksen vahvuus perustuu laaja-alaiseen osaamiseen, johon asiakas voi aina luottaa. Arkta Reponen Oy on yksi Suomen suurimpia asuntorakentajia, joka tunnetaan laadukkaana, suoraselkäisenä ja kokeneena rakentajana sekä uudenlaisten hankkeiden kehittäjänä. Lue lisää täältä: https://www.arkta.fi/tietoa-meista/arkta-reponen/

Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tyonjohtaja-arkta-reponen-oy-paakaupunkiseutu/15054884

Jaa ilmoitus