Opiskelijatöihin.fi

Partanen & Lamusuo Oy

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
elokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus
1kk koeajan jälkeen 1000 € / harjoittelujakso

Haku päättyy
30.7.2021

Työpaikan lähiosoite
Melankatu 30 70500, Kuopio

Lisätietoja antaa
Hanna Kalliokoski, puh. 050 501 0506 (4.6.-2.7.) ja Jaana Partanen, puh. 050 321 6313 (5.-30.7.)

Markkinointi- ja myyntiassistentti

Työtehtävän kuvaus PARTANEN & LAMUSUO OY on kuopiolainen luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto. Suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Olipa kyseessä yksittäinen tila, julkinen rakennus tai koti tai kokonainen maisema, me Partanen & Lamusuolla olemme valinneet tehtäväksemme luoda ympäröivästä maailmasta harmonisemman, kauniimman ja toimivamman – pala palalta eheämmän.

Etsimme innostunutta osaajaa avustamaan yrityksen markkinointi-, tiedotus- ja myyntityössä. Työtehtävät koostuvat monipuolisista tehtävistä, esimerkiksi sisällöntuotannosta sosiaaliseen mediaan ja nettisivuille sekä asiakaskontaktoinnista puhelimitse. Erityisesti pääset työskentelemään Palad-kalustemallistomme myynnin ja markkinoinnin parissa. Harjoittelujakson aikana työskentelet tiimimme yhdenvertaisena jäsenenä.

Toivomme sinulta heittäytymiskykyä ja luovuutta. Näet haasteet mahdollisuuksina kehittyä ja oppia uutta. Uskallat kysyä neuvoa ja antaa apua myös muille.

Arvostamme sujuvaa suomen kieltä sekä kykyä tuottaa sisältöä myös englanniksi. Graafisen suunnittelun ohjelmisto-osaaminen katsotaan eduksi.

Harjoittelun kesto sovitaan tapauskohtaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit! Meihin voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa @partanenlamusuo ja @palad.fi. Katso myös esittelyvideomme: https://youtu.be/prK5s6a986I
Www

https://pa-la.fi/

Jaa ilmoitus