Opiskelijatöihin.fi

Arkkeo

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.6.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
elokuu 2021

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
15.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Kutomotie 16 00380, Helsinki

Lisätietoja antaa
Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti@atalent.fi)

Office and Customer Success Coordinator

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen (osa-aikaisuus neuvoteltavissa)
Toivottu aloituspäivämäärä: Elokuun 2021 alku
Sijainti: Kutomotie 16, 00380 Helsinki
Haku-DL: 15.6.2021

Arkkeo on vahvassa kasvussa oleva innovatiivisia maksu- ja mobiiliteknologioita hyödyntävä etu- ja kanta-asiakasmarkkinoinnin palvelualusta. Kuluttajalle Arkkeo avaa helpon, viihdyttävän ja monipuolisesti palkitsevan maailman kerätä ja hyödyntää yhdessä palvelussa usean eri yrityksen etuja ja tarjouksia. Yritysasiakkaalle Arkkeo mahdollistaa kuluttajien ostodataan perustuvan kanavan personoituun etumarkkinointiin sekä välineen tehdä yhteispalkitsemista muiden palvelua käyttävien yritysten kanssa. Lue lisää Arkkeosta: https://www.arkkeo.com/

Arkkeo etsii energistä ja itseohjautuvaa Office and Customer Success Coordinatoria osaksi tiivistä yhdeksän hengen startup-työyhteisöään! Arkkeon avulla kauppiaat voivat lanseerata helposti ja nopeasti kampanjan, josta kuluttajat ansaitsevat rahaa takaisin. Kovan kasvun keskellä Arkkeolla on havaittu tarve aktiiviselle toimiston arjen pyörittäjälle, joka tarjoaa tukea sekä Arkkeon asiakkaille että sisäisille sidosryhmille. Rooli on uusi ja muotoutuu tekijänsä mukaan. Halutessasi sinulla onkin mahdollisuus laajentaa tehtäväkenttääsi myös esimerkiksi tuotteen testauksen tai markkinoinnin tehtävien pariin!

Office and Customer Success Coordinator tehtäviesi pääpaino on laadukkaan asiakaskokemuksen tuottamisessa. Arkkeo tarjoaa tukea asiakkailleen sähköisesti chatin, somen sekä sähköpostin välityksellä. Ratkaiset asiakkaiden pulmatilanteita, jota saattavat liittyä esimerkiksi teknisiin haasteisiin sovelluksen kanssa. Ympärilläsi on laaja skaala eri alojen ammattilaisia, jotka tarjoavat sinulle tukea työhösi ja auttavat sinua onnistumaan. Asiakastuen lisäksi autat tiimiläisiä pitämällä toimiston arjen sujuvana ja auttamalla juoksevissa asioissa, kuten toimiston hankinnoissa. Arkkeon asiakkaisiin kuuluu niin suomalaisia kuin kansainvälisiäkin yrityksiä, joten pääset kerryttämään arvokasta kokemusta kansainväliseltä rajapinnalta. Toimistolla puhutaan sekä suomea että englantia.

Odotamme sinulta:
-Tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. tradenomi
-Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai toimistotyötehtävistä
-Itseohjautuvaa ja joustavaa työotetta sekä erinomaista palvelualttiutta
-Sujuvaa suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Arkkeo tarjoaa sinulle:
-Mahdollisuuden kerryttää osaamista digitaalisten palveluiden tuottamisen parissa kehittyvässä ja kasvaessa yrityksessä
-Vaihtelevan ja joustavan tehtävänkuvan; asiakastuen lisäksi pääset osallistumaan kehitysprojekteihin sekä laajentamaan tehtäväkenttääsi kiinnostuksesi myötäisesti
-Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan startup-yrityksen toimintaan
-Tiimin tuen sekä vapauteen ja vastuuseen pohjautuvan työilmapiirin
-Joustavat työajat, Arkkeolla ei tunneta kellokorttia
-Hyvät työsuhde-edut

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja lyhyt hakemuskirje pdf-muodossa viimeistään 15.6.2021 mennessä osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/86096/create/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten tiistaina 18.6. klo 16-17.
Www

Jaa ilmoitus