Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Heti

Palkkaus
TES

Haku päättyy
20.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Kouvola 45100, Kouvola

Lisätietoja antaa
Anne/ ISS Rekrytointi /anne.jokelainen@iss.fi

Autoilevia kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Kouvolaan

Työtehtävän kuvaus Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, haluatko kerryttää työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön?

Jos vastasit ”kyllä”, niin tule meille viettämään kesäsi duunISSa! Etsimme AUTOILEVIA KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin siivoustehtäviin Kouvolaan.

TARJOAMME SINULLE
Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.

TYÖNKUVASI
Työtehtävissä vastaat ylläpitosiivouksesta sekä peruspesuista asiakaskohteissamme Kouvolan alueella. Työajat ovat pääasiassa ma- su 06 – 24 välillä. Päivässä tunteja on 4 - 7,5h ja viikossa työtunteja kertyy keskimäärin 20 – 37,5h. Työn pääset aloittamaan heti ja töitä on tarjolla syyskuun loppuun asti. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Kohteiden sijainnin vuoksi edellytämme B- ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

TOIVOMME SINULTA
Ole rohkeasti oma itsesi ja kerro meille toiveistasi sekä osaamisestasi hakemuksessasi. Tärkeintä on ennen kaikkea asenteesi ja asiakaslähtöisyys. Asenne meillä tarkoittaa halua oppia, aktiivisuutta sekä rohkeutta kysyä neuvoa, asiakaslähtöisyys taas halua vastata asiakkaidemme tarpeisiin laadukasta palvelua tuottaen. Aikaisempi työkokemus, hygieniapassi tai työturvallisuuskortti eivät ole välttämättömiä, mutta ne voidaan katsoa eduksesi, joten mainitsethan niistä hakemuksessasi. Tehtävässä edellytetään tyydyttävää suomen kielen taitoa.

NÄIN HAET MEILLE
Lähetä hakemuksesi tulemaan meille pian tai viimeistään 20.6.2021 osoitteessa: https://tyopaikat.iss.fi/.
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit_welcome.html?job_id=35836&field_id=0&place_id=10146&did=4200&jc=1&lang=fi

Jaa ilmoitus