Opiskelijatöihin.fi

Unigraf

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
27.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Piispantilankuja 4 02240, Helsinki

Lisätietoja antaa
Milla Saari / aTalent Recruiting (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi)

Materiaalihallinnan osaaja

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen / Vakituinen
Toivottu aloituspäivämäärä: mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Sijainti: Espoo
Haku-DL: 27.6.2021

Unigraf on innovatiivinen suomalainen yritys, joka on erikoistunut videotestauslaitteisiin, ja on niiden ohjelmistojen valmistaja ja markkinoiva yritys. Unigrafin visio on olla maailman johtava DisplayPort-, HDMI- ja USB-C videoelektroniikkatestauslaitteiden toimittaja. Yrityksen toiminta painottuu voimakkaasti kansainväliseen kaupankäyntiin ja 98 % yrityksen liikevaihdosta koostuu viennistä. Tärkeimmät markkina-alueet ovat Yhdysvallat, Kiina, Taiwan sekä Korea että Israel jotka ovat edelläkävijöitä uusimpien innovaatioiden kehittäjinä sekä valmistajina videoelektroniikkatuotteiden saralla.


Unigrafin visio on olla maailman johtava DisplayPort-, HDMI- ja USB-C videoelektroniikkatestauslaitteiden toimittaja ja tätä visiota tukemaan etsimme Materiaalihallinnan osaajaa monipuolisiin osto- ja varastonhallintatehtäviin Espooseen. Matriaalihallinnan osaajana työsketelet avainroolissa Unigrafin sisäisille sekä ulkoisille sidosryhmille, sillä vastaat siitä, että heillä on käytössään tarvittavat elektroniikkakomponentit sovittujen aikaraamien sisällä. Rooli on luonteeltaan kansainvälinen, sillä työskentelet linkkinä Unigrafin tiimin sekä ulkomaisten toimittajien välillä. Työhösi kuuluu ostotoiminnan lisäksi myös sourcing prosessin kehitystä, sillä työssäsi pyrit jatkuvasti arvioimaan toimittajien laatua ja kykyä toimittaa tarvittavia komponentteja. Kilpailutat toimittajia ja pyrit löytämään oikeat kanavat tarvittavien komponenttien löytämiseen ja osaamisesi karttuessa pääset myös itse konsultoimaan Unigrafin tiimiläisiäsi siitä, mitä komponentteja markkinoilla on saatavilla ja miten. Ostotoiminnan lisäksi tehtäviisi kuuluu varastotiedon ylläpitäminen sekä tuotetietojen päivittäminen.

Unigrafilla työskentelee tällä hetkellä 20 eri alojen ammattilaista. Materiaalihallinnan roolin ympärille rakentuu vahva sisäinen yksikkö, jossa on osaamista myynti- ja ostotoiminnasta sekä niiden kehityksestä. Työyhteisössä vallitsee vahva yhteisöllisyys, jossa jokainen puhaltaa yhteen hiileen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että tässäkin roolissa saa ja pääsee haastamaan itseään myös oman roolin ulkopuolelle. Unigrafin tiimissä arvostetaan erityisesti kehittymishalukkuutta, joustavuutta (puolin ja toisin) sekä kiinnostusta alan teknisiä komponentteja kohtaan. Tehtävä vaatii tekijältään myös vastuullista työskentelytapaa, sillä ostotoimintojen kautta kulkee vuosittain suuria investointimääriä.

Tehtävä on ensimmäiset kuukaudet painottunut viennin ja talouden koordinoiviin tehtäviin, sillä tulet alkuun tuuraamaan myynnin- ja taloushallinnon tukitoimintoja. Tämä on loistava tapa saada ensikosketus yrityksen toimintaan ja sitä kautta kerryttää laaja-alaista näkemystä tulevasta pelikentästäsi!

Odotamme sinulta:
- Aikaisempaa kokemusta erilaisista toiminnanohjausjärjestelmistä (eduksi Lemonsoftin järjestelmä)
- Aikaisempi kokemus materiaalin/komponenttien hankintatehtävistä katsotaan eduksi
- Aktiivista otetta ja intoa hoitaa vastuullisesti materiaalihallintoon liittyviä työtehtäviä
- Valmiutta tarttua itsenäisesti monipuolisiin työtehtäviin
- Oma-aloitteista ja järjestelmällistä otetta työhön
- Englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Muu kielitaito katsotaan eduksi
- Eduksi luetaan myös mahdollinen kokemus toimitusprosessin hallinnasta

Tarjoamme sinulle:
- Haastavan työn, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan sekä myös itse roolia
- Perinteiset työsuhde-edut, kuten lounas- ja liikuntaedun
- Kattavat työterveyspalvelut tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi
- Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön sekä kehittää työnkuvaa oman kiinnostuksen sekä vahvuuksien mukaan
- Motivoituneen ja työhönsä sitoutuneen tiimin, jolta saat tukea työhösi
- Mahdollisuuden työskennellä joustavasti etänä sekä mahdollisuuden valita milloin työskentelet
- Aidosti kansainvälisen työympäristön

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 27.6.2021 mennessä osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/86747/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Unigrafista voit lukea lisää osoitteessa: www.unigraf.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.
Www

Jaa ilmoitus