Opiskelijatöihin.fi

HR Mentor Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 4.7.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
4.7.2021

Työpaikan lähiosoite
Teollisuuskatu 12 74120, Iisalmi

Lisätietoja antaa
Mervi Okkonen/050 555 9128

Tekninen myyjä

Työtehtävän kuvaus Tervetuloa palvelevaan Rautaosaan Iisalmen Teollisuuskylään. Pystymme tarjoamaan monipuolisesta tuotevalikoimastamme juuri oikeanlaiset välineet ja laitteet kulloinkin kyseessä olevaan työtehtävään. Meiltä saat monipuolisen valikoiman työkaluja, koneita, varaosia, laitteita, akkuja, öljyjä, vaatteita, kenkiä, suojaimia ja tarvikkeita. Tutustu yritykseen lisää täältä: www.rautaosa.fi

Haemme asiakasyrityksellemme Iisalmeen Savon Rautaosa Oy:lle teknistä myyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu mm. tavaran vastaanotto- ja lähetystoiminta, hyllytys, esillepanotehtävät sekä muut myymälänhoitoon liittyvät tehtävät.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen teknisen alan myynnistä (erityisesti traktorien varaosat ja hydrauliikka). Mutta alan aiempi kokemus ei merkitse kaikkea, sillä valittavalta henkilöltä toivomme ennen kaikkea kykyä oppia uusia asioita, tiimityötaitoja sekä reipasta työskentelyotetta.

Mikäli haluat olla osa mukavaa työyhteisöä ja saada mahdollisuuden kehittyä teknisen myynnin ammattilaiseksi, niin hae paikkaa 4.7. mennessä www.hrmentor.fi -sivujen kautta.

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi
Www

https://hrmentor.fi/open_job/tekninen-myyja-iisalmi/

Jaa ilmoitus