Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Caverion

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.6.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
30.6.2021

Työpaikan lähiosoite
Mikkolantie 24 28130, Pori

Lisätietoja antaa
Nora Tawast / krn01@academicwork.fi

LVI-huoltopäällikkö, Caverion, Pori

Työtehtävän kuvaus Asiakasyrityksemme Caverion etsii nyt joukkoonsa oppimishaluista ja itseohjautuvaa LVI-huoltopäällikköä Porin seudulle! Tehtävässä pääset työskentelemään teollisuusympäristössä, kerryttämään monipuolista kokemusta LVI-huoltoprojekteista sekä kehittymään itsenäiseen rooliin osana asiantuntevaa tiimiä. Jos sinulla on hieman aiempaa kokemusta asennustyöstä, tehtävään soveltuva LVI-insinöörin koulutus ja intoa kehittyä alan ammattilaiseksi, hae paikkaa pian – etenemme prosessissa pikaisella aikataululla!

Kuvaus
LVI-huoltopäällikkönä tulet työskentelemään teollisuuden huoltoprojekteissa niin asiakasrajapinnassa kuin tiiviisti yhteydessä asentajien ja työnjohtajien sekä muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Tehtävänäsi on huolehtia resursoinnista projektikohteisiin, tehdä materiaalihankintoja ja tarjouslaskentaa sekä huolehtia yhteydenpidosta asiakkaisiin. Suuri osa työnteosta tapahtuu kentällä asiakasyritysten teollisuusympäristössä. Kohteet sijaitsevat Satakunnan alueella, joten työpäivät ovat liikkuvia ja edellytämme tehtävässä ajokorttia.

Tarjoamme
Kattavan perehdytyksen ja tukea osaavalta tiimiltä
Tilaisuuden päästä oppimaan suurissa teollisuusprojekteissa
Hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä
Projektien resursointi
Materiaalihankinta ja tarjouslaskenta
Asiakasyhteydenpito sekä kommunikointi sisäisten sidosryhmien kanssa
Etsimällämme henkilöllä on
Tehtävään soveltuva koulutus (LVI-insinööri / teknikko)
Aiempaa kokemusta asennustehtävistä
B-ajokortti
Sujuva suomen kielen taito sekä hyvä kirjallinen englannin kielen taito
Eduksi katsomme SAP-osaamisen.

Työntekijänä olet:

Yhteistyö- ja kommunikointitaitoinen
Proaktiivinen ja itseohjautuva
Nöyrä ja oppimishaluinen
Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

Sijainti: Pori & Satakunnan alue

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjonta kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Caverion Oyj:n visio on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2018 Caverion Oyj liikevaihto oli noin 2,2 miljardia euroa. Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 11 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Twitter: @CaverionSuomi
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/lvihuoltopaallikko-caverion-pori/15055787

Jaa ilmoitus