Opiskelijatöihin.fi

Konecranes /Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 21.7.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
mahdollisimman pian

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
21.7.2021

Työpaikan lähiosoite
Espoo 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
krn01@academicwork.fi

Johdon assistentti

Työtehtävän kuvaus Oletko oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen tekijä, joka nauttii niin hallinnollisista kuin käytännönläheisistä työtehtävistä? Etsimme nyt asiakkaallemme Konecranesille Johdon assistenttia Espooseen! Tässä roolissa pääset näkemään globaalin yrityksen vauhdikasta arkea ja hyödyntämään hyviä kommunikointi- ja organisointitaitojasi liiketoiminnan johtajien sekä toimiston sujuvan arjen varmistamiseksi. Jos sinulla on jo hieman työkokemusta esimerkiksi assistentin tehtävistä, pidät mielelläsi useat langat käsissäsi yhtäaikaisesti ja kommunikoit rohkeasti niin suomen kuin englannin kielellä, lue lisää ja hae paikkaa pian! Etenemme prosessissa pikaisella aikataululla.

Kuvaus

Johdon assistenttina tulet työskentelemään Konecranesin henkilöstö- ja hankintajohtajien tukena, osana kansainvälistä tiimiä. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu kalenterinhallinta, matkajärjestelyiden tekeminen sekä erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä avustaminen. Lisäksi huolehdit palavereiden järjestelyistä tilavarausten, ohjelman ja puhujien osalta. Reagoit proaktiivisesti ja ennakoiden ongelmatilanteisiin ja olet yhteydessä tarvittaviin sidosryhmiin esimerkiksi tietoteknisten haasteiden ratkaisemiseksi. Pääset myös vastaamaan Espoon toimiston käytännön asioista, kuten tilausten hallinnasta, toimiston ohjeistuksista sekä tekniikan toimivuudesta, joten odotamme sinulta pääsyä toimistolle vähintään kerran viikossa. Perehdytys tehtävään tapahtuu Hyvinkään pääkonttorilla, jonne voi tulla myös jatkossa satunnaisia käyntejä.

Tarjoamme

- Tilaisuuden päästä tutustumaan globaalin yrityksen arkeen
- Mahdollisuuden kehittyä osana kansainvälistä tiimiä
- Monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

- Henkilöstö- ja hankintajohtajien kalenterinhallinta
- Matka- ja kokousjärjestelyiden tekeminen
- Yhteydenpito sisäisiin sidosryhmiin
- Toimiston käytännön asioista huolehtiminen ja ongelmatilanteiden ratkominen
- Etsimällämme henkilöllä on
- Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. johdon assistentti)
- Hieman aiempaa kokemusta assistentin tehtävistä
- MS Office -osaaminen
- Sujuva suomen sekä englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen

Eduksi katsomme SharePoint -osaamisen.

Työntekijänä olet:

- Itsenäinen ja proaktiivinen
- Ratkaisukeskeinen ja järjestelmällinen
- Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoinen

Muuta tietoa

- Aloitus: Elokuun 2021 alussa

- Kesto: 31.12.2021 asti

- Sijainti: Espoo / etätyö

- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Konecranesin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 900 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta. Konecranes on sitoutunut varmistamaan, että yrityksen kaikkia työntekijöitä ja työhakijoita kohdellaan oikeudenmukaisesti syrjimättömässä ympäristössä.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/johdon-assistentti-konecranes-espoo--etatyo/15055779

Jaa ilmoitus