Opiskelijatöihin.fi

Bluugo

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 11.7.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
mahdollisimman pian

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
11.7.2021

Työpaikan lähiosoite
Teknobulevardi 3 01530, Vantaa

Lisätietoja antaa
Jessica Vilppula ( +358505395987, jessica.vilppula(at)atalent.fi

Customer Project Manager

Työtehtävän kuvaus Typpi: Permanent vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Toivottu aloituspäivämäärä: mahdollisimman pian heinä-elokuussa
Sijainti: Teknobulevardi 3, 01530 Vantaa (Aviapolis)
Haku-DL: 11.7.2021

Unique Digital Platform recognized with an international Innovation Award, Business-first approach in every customer implementation, and decades of experience from designing Digital Solutions across numerous industries. This is Bluugo in a nutshell.

We are a growing SaaS company based in Finland. Our solutions are powered by our unique digital platform Tracking Cloud™ and the latest technologies such as IoT, Artificial Intelligence and Machine Learning.

Our customers range from Finnish SME’s to global Listed Companies from industry areas such as logistics, manufacturing and maintenance & field services. Tracking Cloud™ is currently used by companies in over 25 countries all around the globe, including industry-leaders such as ABB, BASF, Fortum, and ANDRITZ AG.

Bluugo’s team currently consists of about 20 experts in their two office locations in Vantaa and Pori.

Teollisuuden digitaalisiin ratkaisuihin erikoistunut kasvuyritys Bluugo on kehittynyt viime vuosien aikana nelihenkisestä ydinryhmästä noin 20 osaajaa työllistäväksi teknologiayritykseksi. Bluugon Tracking Cloud™ -ratkaisuja käytetään jo yli 25 maassa ja kasvun odotetaan jatkuvan vahvana.

Nyt haemmekin kasvun tueksi Customer Project Manageria vastaamaan sekä käyttöönottoprojektien menestyksekkäästä läpiviennistä että asiakkuudenhallinnan tehtävistä. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään nopeasti kasvavassa suomalaisessa ohjelmistoyrityksessä ja digitaalisilla ratkaisuilla on erityinen paikka sydämessäsi, jatka lukemista - sinä saatat olla etsimämme uusi Bluugolainen.

Tässä roolissa huolehdit, että Bluugon Tracking Cloud™ -palvelun käyttöönotot hoituvat B2B-asiakkaiden kanssa tehokkaasti ja sujuvasti. Vastaat toteutuksista myynnillisellä otteella, osaat tunnistaa asiakkaiden tarpeet ja pystyt tuottamaan heille lisäarvoa myös pitkällä tähtäimellä Bluugon monipuolisen palveluntarjonnan avulla. Tracking Cloud™ on Bluugon itse kehittämä SaaS-tuote, joka tarjoaa digitaalisia ratkaisuja eri teollisuuden aloille. Lisää palvelusta voit lukea täältä https://tracking.cloud/.

Customer Project Managerin roolissa tulet tekemään tiivistä yhteistyötä muun tiimin, kuten tuotekehityksen, myynnin sekä markkinoinnin asiantuntijoiden kanssa.

Työtehtävät

Projektinhallinta: olet vastuussa 8-10 viikkoa kestävistä Tracking Cloud™ -palvelun käyttöönotoista, joissa työskentelet yhteistyössä asiakkaiden ja Bluugon työntekijöiden kanssa. Tukenasi on osaava tiimi, joka tarjoaa tukea niin asiantuntijuutta vaativissa asioissa, kuin myös myynnin ja markkinoinnin osa-alueissa.

Asiakakkuudenhoito: Tracking Cloudin käyttöönoton jälkeen jatkat yhteydenpitoa asiakkaan kanssa ja huolehdit, että ratkaisu vastaa asiakkaan tarpeita. Toimit ensikontaktina yhteistyöhön liittyvissä asioissa ja havaitset myös matkan varrella esiin tulevat lisäpalveluiden ja jatkokehityksen mahdollisuudet.

Tuotehallinta: Tämä osa-alue vaatii Bluugon palveluiden syvällisen ymmärtämisen ja omaksumisen, jonka vuoksi se tulee vahvistumaan kokemuksesi myötä. Tuotehallinnan osalta työskentelet aktiivisesti Bluugon tuotekehitystiimin kanssa, tuoden heille arvokasta tietoa siitä, mitä markkinoilla tarvitaan ja viestien uusien ominaisuuksien mahdollisuuksia asiakkaiden suuntaan.

Hakijalta odotetaan
-Soveltuvaa AMK- tai yliopistotasoista korkeakoulututkintoa (esim. tekninen, IT, kaupallinen)
-Aiempaa työkokemusta B2B-asiakasrajapinnasta sekä rohkeutta ja oma-aloitteisuutta työskennellä myös C-tason johtajien kanssa
-Kiinnostusta huipputeknologiaa, digitalisaatiota ja tekoälyratkaisuja kohtaan
-Vahvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi arvostamme erityisesti
-Aktiivista ja energistä työsk entelyotetta- Kunnianhimo ja sitä tukeva tavoitteellisuus ohjaa tekemistäsi ja työskentelet sinnikkäästi asetettuja tavoitteita kohden. Sinulla aktiivinen työskentelyote ja pyrit jatkuvasti etsimään mahdollisuuksia kehittää yhteistyötä asiakkaiden kanssa.
Luottamusta - Bluugo on sitoutunut sinun kehitykseesi ja saat vastuuta oman osaamisesi mukaan. Arvostamme avointa kommunikaatiota sekä sitä, että tuot rohkeasti omia ideoitasi esille.
Kunnianhimo - Bluugolla saat olla osa jotain uniikkia ja haluammekin sinun olevan aktiivinen osa menestystarinaamme. Jokaisella tiimimme jäsenellä on mahdollisuus kasvaa roolissaan ja kasvattaa vastuutaan taitojen karttuessa.

Sinun ei tarvitse olla täysin valmis ammattilainen jokaisella roolin osa-alueella - asenteesi ratkaisee. Päivittäisessä työssäsi saat tukea sekä tiimisi senioreilta ja junioreilta että myös teknisiltä asiantuntijoilta. Saat työstäsi palautetta sekä kannustusta kehityksesi tueksi. Osaamisesi karttuessa myös rooli muotoutuu sinun vahvuuksiesi mukaan.

Tarjoamme sinulle:
-Mahdollisuuden työskennellä nopeasti kasvavassa suomalaisessa ohjelmistoalan yrityksessä työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin kanssa.
-Mahdollisuuden päästä mukaan luomaan uniikkeja digitaalisia ratkaisuja niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin yrityksille, käyttäen viimeisimpiä huipputeknologioita kuten koneoppiminen, AI ja IoT.
-Joustavat työskentelyajat sekä hyvän työilmapiirin – Bluugo on matala organisaatio, jossa esimiesten tehtävänä on poistaa esteitä kehityksesi tieltä!
-Mahdollisuus muokata rooliasi sekä saada osaamisesi karttuessa lisähaasteita erilaisten urapolkujen ja lisävastuiden myötä.
-Erittäin asiantuntevan tiimin sekä nimetyn mentorin, joka tukee sinua työssä alusta alkaen.

Mitä odotat vielä? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 11.7. aTalentin hakujärjestelmän kautta: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/87830/create/ . Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja milloin pystyt aloittamaan. Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Bluugo Oy:lle. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi). Soittoaika 24.6. klo. 9 - 9:30 ja viikosta 26 eteenpäin Jessica Vilppula ( +358505395987, jessica.vilppula(at)atalent.fi) soittoaika 1.-2.7. klo 15-16.

Voit tutustua Bluugoon paremmin heidän verkkosivuiltaan: https://bluugo.fi/ ja LinkedInistä: https://www.linkedin.com/company/bluugo-oy/.
Www

Jaa ilmoitus