Opiskelijatöihin.fi

Citynomadi Oy

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
syyskuu 2021 - toukokuu 2022

Palkkaus
palkaton harjoittelu

Haku päättyy
15.12.2021

Työpaikan lähiosoite
Kuninkaankatu 15 A T1 33210, Tampere

Lisätietoja antaa
Merja Taipaleenmäki, p. 040 484 0178

Digitaalisen paikkatiedon ohjelmoinnin tai ohjelmistosuunnittelun harjoittelija

Työtehtävän kuvaus Digitaalisen paikkatiedon ohjelmoinnin tai ohjelmistosuunnittelun harjoittelija

Innostu koodaamisesta! Jos pidät luovasta ohjelmointityöstä, olet itsenäinen, aikaansaava ja etkä pelkää haasteita, niin lue eteenpäin.

Yrityksemme. Citynomadi visualisoi vuorovaikutteisuutta kartoilla. Työskentelemme erilaisten yritysten kanssa. Liiketoiminta-alueitamme ovat: City, Building ja Forest. Asiakkaitamme ovat matkailu, tuotantolaitokset, kiinteistöt ja kulttuuri.

Mitä teemme? Pääset tutustumaan teemakarttoihimme ja reitteihimme tutustumalla web-sovellukseemme citynomadi.com, lataamalla maksuttoman Nomadi-sovelluksen tai vilkaisemalla sosiaalisen median kanaviemme postauksia.

Etsimme. Etsimme vuoden 2021 syksylle ja ensi vuoden alkuun ohjelmistosuunnittelun harjoittelijaa, jolla on useita ohjelmointikieliä hallussa. Toimit yhteistyössä CTO:mme kanssa. Harjoittelun voi toteuttaa myös etänä.

Ohjelmointikielet. Jos tunnet jo perusteet seuraavista teknologioista, ja haluat kehittyä jossakin näistä, niin voimme tarjota sinulle mielenkiintoisen harjoittelumahdollisuuden. Käyttämämme tekniikat ovat: php, javascript, SQL, java, C++. Arvostamme myös Linux-osaamista.

Jatko? Harjoitteluajan jälkeen yrityksemme palkkaa mielellään osaavan harjoittelijan osa-aikatyöhön ja valmistumisen häämöttäessä kokoaikaisesti.

Harjoittelupalkka. Harjoitteluajalta emme maksa palkkaa.

Hae! Hae paikkaa lähettämällä lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen merja@citynomadi.com. Sovimme se jälkeen webinaari-haastattelun kanssasi.
Www

https://www.citynomadi.com

Jaa ilmoitus