Opiskelijatöihin.fi

Citynomadi Oy

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
syyskuu 2021 - toukokuu 2022

Palkkaus
palkaton harjoittelu

Haku päättyy
15.12.2021

Työpaikan lähiosoite
Kuninkaankatu 15 A T1 33210, Tampere

Lisätietoja antaa
Merja Taipaleenmäki, p. 040 484 0178

Digitaalinen palvelu – myynti ja markkinointi

Työtehtävän kuvaus Digitaalinen palvelu – myynti ja markkinointi

Myyntityö on kivaa, kun se on suunniteltu hyvin ja se meillä osataan! Lisäksi pääset tekemään yrityksen markkinointia kansainvälisesti.

Yrityksemme. Citynomadi visualisoi vuorovaikutteisuutta kartoilla. Työskentelemme yritysten kanssa. Liiketoiminta-alueitamme ovat: City, Building ja Forest. Asiakkaitamme ovat mm. matkailu, tuotantolaitokset, kiinteistöt ja kulttuuri.

Palvelumme. Pääset tutustumaan eri alojen teemakarttoihin ja reitteihin ottamalla osoitteen citynomadi.com kännykässäsi, vaihtoehtoisesti lataamalla maksuttoman Nomadi-sovelluksen tai vilkaisemalla sosiaalisen median kanaviemme postauksia.

Työtehtävä. Etsimme myynnin, markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijoita syys-kevätkaudeksi 2021-22 yritykseemme Tampereen keskustaan. Olemme tottuneet etätyöhön, ja se sopii hyvin myös harjoittelussa.

Millaista harjoittelijaa etsimme? Jos olet kansainvälisesti suuntautunut, aloitteellinen, idearikas ja nautit ihmisten kanssa keskustelusta, tämä harjoittelu on sinulle. Pääset tekemään erilaisia töitä ja opit paljon asiakastyöskentelystä, myös Eurooppaan ja muualle maailmaan suuntautuvasta markkinoinnista.

Kielitaito. Kielitaitovaatimuksena suomalaisille opiskelijoille on vähintään yhden vieraan kielen vahva osaaminen. Pääset työssäsi käyttämään ja kehittämään kielitaitoasi.

Milloin? Etsimme harjoittelijoita koko lukukauden 2021 – 2022 ajan, joten harjoittelun aloitus voidaan sopia joustavasti. Harjoittelun keston tulee olla 2 - 6 kk.

Jatko? Harjoitteluajan jälkeen yrityksemme palkkaa mielellään osaavan harjoittelijan osa-aikatyöhön ja valmistumisen häämöttäessä kokoaikaisesti.

Harjoittelupalkka. Harjoitteluajalta emme maksa palkkaa.
Ota yhteyttä! Hae paikkaa lähettämällä lyhyt vapaamuotoinen sähköposti-hakemus ja cv osoitteeseen merja@citynomadi.com. Sovimme se jälkeen webinaari-haastattelun kanssasi.
Www

https://www.citynomadi.com

Jaa ilmoitus