Opiskelijatöihin.fi

Suomen suurlähetystö Washington D.C.

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.8.2021

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Marraskuu 2021

Palkkaus
Rahoitus

Haku päättyy
15.8.2021

Työpaikan lähiosoite
3301 Massachusetts Avenue NW 20008, Washington DC

Lisätietoja antaa
Taru Inkinen, taru.inkinen@formin.fi

Maakuvatiimin harjoittelija

Työtehtävän kuvaus Avoin harjoittelupaikka: Maakuvatiimi (kulttuuri ja viestintä), Suomen Washingtonin-suurlähetystö
Suomen Washingtonin-suurlähetystö etsii maakuvatiimin vahvistukseksi idearikasta ja yhteistyökykyistä ammattikorkeakouluharjoittelijaa. Harjoittelu kestää marraskuusta 2021 maaliskuuhun 2022 (5 kk).
Puhutko ja kirjoitatko sujuvaa englantia? Onko sinulla visuaalista silmää ja tarinankerronnallista vainua? Tunnetko Suomen kulttuurikenttää ja olet kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä? Jos vastasit myöntävästi, tule mukaan kertomaan Suomen monipuolista tarinaa amerikkalaisille!
Etsimme heittäytymiskykyistä ja aikaansaavaa harjoittelijaa maakuvatiimimme vahvistukseksi. Suomesta ja suurlähetystön työstä viestiessäsi pääset tutustumaan laajalti eri aiheisiin aina maakuvatyöstä politiikkaan ja kulttuuritapahtumista diplomatiaan. Maakuvatiimin harjoittelijana olet mukana järjestämässä niin suurlähetystön omia kuin kumppaneidenkin kanssa toteutettavia kulttuuritapahtumia amerikkalaisyleisöille, suunnitteluvaiheesta aina käytännön järjestelyihin ja tapahtumaviestintään saakka.
Tarjolla on tapahtumarikas ja monipuolinen harjoittelu yhdessä Suomen suurimmista suurlähetystöistä. Harjoittelujakso alkaa marraskuussa ja kestää 5 kuukautta.
Keskeisimmät työtehtävät:
• suurlähetystön päivittäisessä viestintätyössä avustaminen, mm. sosiaalisen median sisällöntuotanto englanniksi ja suomeksi, tapahtumien valokuvaaminen, verkkojuttujen kirjoittaminen ja uutiskirjeen toimittaminen
• osallistuminen suurlähetystön kulttuuritapahtumien valmisteluihin, järjestelyihin, toteuttamiseen ja niistä tiedottamiseen
• muut suurlähetystön toimintaan liittyvät tehtävät, mm. tiedonhankintatehtävät
Harjoittelijalta edellytetään tehtävää tukevia ammattikorkeakouluopintoja esimerkiksi journalismin, kulttuurituotannon tai viestinnän parissa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää yhteistyö- ja aloitekykyä, joustavuutta, erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä hyviä Microsoft Office –ohjelmien ja sosiaalisen median välineiden hallintaa. Arvostamme lisäksi kuvan- ja videonkäsittelyn perusteiden hallintaa, järjestelmällisyyttä, editointitaitoja sekä aiempaa ulkomaankokemusta. Sinun ei tarvitse olla valmis kulttuuri- tai viestintäalan konkari, vaan meillä pääset harjoittelemaan käytännössä koulussa oppimiasi taitoja.
Harjoittelun ajalta ei makseta palkkaa, vaan harjoittelijalla tulee olla oman oppilaitoksen tai vastaavan tahon myöntämä julkinen rahoitus koko harjoitteluajalle. Otathan ennen hakemista huomioon Washingtonin korkeat asumiskustannukset.
Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäkoordinaattori Taru Inkinen, taru.inkinen@formin.fi. Motivaatiokirje ja ansioluettelo pyydetään lähettämään viimeistään 15.8.2021 osoitteeseen sanomat.was@formin.fi.

Tehtävään ehdolla olevasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta poliisi.fi/supo.
Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa. Hakemalla tehtävään hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojeni käsittelyyn.
Www

https://finlandabroad.fi/usa

Jaa ilmoitus