Opiskelijatöihin.fi

Eurofins

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 19.9.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
19.9.2021

Työpaikan lähiosoite
Kivimiehentie 4 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
Eeva Salo tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs02@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15057485

Projektipäällikkö, Eurofins

Työtehtävän kuvaus Etsimme Eurofins Expert Services Oy:lle Projektipäällikköä Espoon Otaniemeen. Tehtävässäsi toimit osana aktiivisen palotorjunnan tiimiä vastaten testausprojektien läpiviennistä. Lue lisää tehtävästä ja hae pian, sillä käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Kuvaus

Eurofins Expert Services Oy tarjoaa kattavia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee lähes 200 eri alojen asiantuntijaa. Suomessa toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella, Vihdissä ja Salossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 21,5 milj. €. Olemme osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Eurofins Group käsittää globaalisti yli 900 itsenäistä yritystä, yli 800 laboratoriota sekä yli 50 000 työntekijää yli 50 maassa.

Työtehtävä

Projektipäällikkönä vastaat pääasiassa sammutusjärjestelmiin liittyvien palotestausprojektien läpiviennistä sekä tarvittaessa muista rakennustuotetestauksen projekteista yhteistyössä muiden asiantuntijoiden, teknikoiden ja asiakkaiden kanssa. Varmistat, että testikokonaisuus järjestetään asiakkaan vaatimusten ja mahdollisen testistandardin mukaisesti. Huolehdit, että testihallissa on tarvittavat laitteet ja varustukset testin suorittamista varten. Testauksen edetessä huolehdit, että testaus sujuu sovitulla tavalla ja pidät huolta myös työturvallisuudesta. Testauksen jälkeen vastaat raportoinnista asiakkaan suuntaan. Tarvittaessa pystyt myös auttamaan testauksen tekemisessä, etkä pelkää tarttua toimeen.

Työpäiviisi kuuluvat mm:

-testausprojektien suunnittelu, toteutus ja raportointi
-myynnin tekninen tuki ja asiakasneuvottelut toimeksiantojen aikana
-operatiivisen henkilöstön työnjohtaminen ja käytännön testaustyöhön osallistuminen
-toiminnan työtapojen, työturvallisuuden ja teknisten valmiuksien kokonaisvaltainen kehittäminen
-sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa työskentely

Etsimällämme henkilöllä on

Projektipäällikkönä työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa ja tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää monipuolista teknistä ajattelutapaa sekä kykyä hahmottaa laajoja teknisiä kokonaisuuksia.

Tehtävään valitulta odotetaan:

-soveltuvaa teknisen alan tutkintoa
-aikaisempia näyttöjä projektien hallinnasta
-kykyä johtaa projektitiimin työtehtäviä
-kykyä osallistua käytännön työtehtäviin ympäristöolosuhteiltaan haastavassa ympäristössä
-hyvää suomen ja englanninkielen taitoa – kykenet tehokkaaseen kommunikaatioon eri osapuolten kanssa ja osaat myös ilmaista asiat kirjallisesti

Eduksi katsotaan kokemus palotekniikan tai sammutusjärjestelmien parissa työskentelystä ja / tai rakennusalan suunnittelu- tai työnjohtotehtävistä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä nopeatempoisessa asiakastyössä. Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja meillä on hyvät työsuhde-edut muun muassa tuettu lounasruokailu sopimuskumppaneilla, liikunta- ja kulttuurietu sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Muuta tietoa:

-Aloitus: mahdollisimman pian
-Sijainti: Espoo
-Kesto: vakituinen, kokoaikainen

Yhteystiedot: tästä rekrytoinnista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki kyselyt tehtävään liittyen pyydetään lähettämään Academic Workille.

Eeva Salo tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs02@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15057485
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/projektipaallikko-eurofins/15057485

Jaa ilmoitus