Opiskelijatöihin.fi

Caverion /Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.9.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
mahdollisimman pian

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
23.9.2021

Työpaikan lähiosoite
Äänekoski 44100, Äänekoski

Lisätietoja antaa
krn01@academicwork.fi

Jr. Työnjohtaja

Työtehtävän kuvaus Etsimme vahvat vuorovaikutustaidot omaavaa ja esihenkilötyöstä nauttivaa työnjohtajaa Caverionille. Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta teollisuudenalasta, kiinnostusta johtamistyöhön sekä rohkeaa ja reilua asennetta. Työnkuva on monipuolinen, sisältäen paljon yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Lue lisää alta ja hae paikkaa pian!

Kuvaus

Tässä tehtävässä vastaat päivittäisistä työnjohtotehtävistä ja toimit asentajatiimin esihenkilönä. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat tiimisi työn johtaminen, tavarahankinnat sekä työturvallisuudesta vastaaminen. Aluksi työskentelet yhteistyössä kokeneemman työnjohtajan kanssa ja kokemuksesi karttuessa alat kerryttämään hiljalleen itsenäistä vastuuta. Toimit tiiviissä yhteydenpidossa niin asiakkaan kontaktien, kuin Caverionin sisäisten sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme

- Osaavan tiimin johdettavaksi ja vahvan tuen organisaatiosta
- Mahdollisuuden kehittää omaa johtamisosaamistasi

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

- Esihenkilönä toimiminen asentajatiimille
- Työturvallisuudesta huolehtiminen
- Asiakasyhteistyö ja kommunikointi ulkoisten ja sisäisten toimijoiden kesken

Etsimällämme henkilöllä on

Ideaalihakijallamme on teknisen alan koulutus, mieluiten mekaaniselta alalta, ja aikaisempaa työkokemusta asentajien johtamisesta. Persoonaltasi olet skarppi, ulospäinsuuntautunut ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Kommunikoit jämäkästi ja selkeästi ja kanssasi on helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä. Tartut rohkeasti myös hankalampiin tilanteisiin ja uskallat tehdä myös itsenäisesti päätöksiä.

- Tekninen koulutausta teknikko/insinööri
- Aiempaa työkokemusta teollisuusympäristöstä, esimerkiksi asentajan tehtävistä
- B-ajokortti
- Microsoft Office -ohjelmistot hallussa

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen työnjohtotehtävistä.

Muuta tietoa

- Aloitus: Mahdollisimman pian

- Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

- Sijainti: Äänekoski

- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjonta kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Caverion Oyj visio on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2018 Caverion Oyj liikevaihto oli noin 2,2 miljardia euroa. Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 11 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Twitter: @CaverionSuomi
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/jr-tyonjohtaja-caverion-aanekoski/15058016

Jaa ilmoitus