Opiskelijatöihin.fi

Yksityinen henkilö

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Heti sopivan henkilön löydyttyä

Palkkaus
11,07€/t (+ mahdolliset työaikalisät)

Haku päättyy
31.12.2021

Työpaikan lähiosoite
Yksityinen, asiakkaan koti ja lähiympäristö 77600, Suonenjoki

Lisätietoja antaa
Spesion alueellinen palveluesimies Tea Tikkanen p. 0400277767

Henkilökohtainen avustaja

Työtehtävän kuvaus Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen huumorintajuista, empaattista ja toimeen tarttuvaa, kuitenkin rauhallisella perusotteella toimivaa henkilökohtaista avustajaa perheelliselle 43-vuotiaalle pyörätuolissa olevalle naishenkilölle Suonenjoelle. Olethan luotettava ja työhön sitoutunut sekä pystyt tarpeen tullen joustamaan asioissa. Tunnet vastuusi ja omaat tilannetajua. Eläinrakkaus ja eläinten lukutaito olisivat iso plussa. Kokemus suurista koirista katsotaan eduksi. Pääasia on, että kemiamme kohtaisivat ko. työhön vaadittavalla tavalla. Ajokortti on välttämätön.

Henkilökohtaisen avustajan työ on luonteeltaan avustamista; auttamista asioissa, joita sairaus/vamma haittaa ja joiden vuoksi ei yksin selviydy tai joihin ei kykene. Työ on todella ihmisläheistä ja tapahtuu pääasiassa arkisten askareiden parissa. Käytännössä jokapäiväisissä toimissa, kuten pukeutumisessa ja liikkumisessa avustamista, ruoka- ja vaatehuoltoa sekä kodinhoitoa. Lapsen asioihin osallistumista, esim. läksyjen tekoa yhdessä. Lemmikkien parissa touhuamista ja yhdessä ulkoilua. Apuvälineiden kunnossapito- ja perushuoltaminen kuuluvat myös työnkuvaan. Avustaja osallistuu myös osaltaan kuntoutumisen tukemiseen. Periaatteena on, että työnantajana määrittelee työtehtävät. Avustajan työ tapahtuu joko avustettavan kotona tai kodin ulkopuolella.

Työtä on yleensä 6 h päivässä ja yhteensä enintään 130h/kk. Pääsääntöisesti nämä työtunnit sijoittuvat arkeen klo 9-17 väliseen aikaan. Joskus harvoin voi olla myös ilta- ja viikonloppu työtä. Työajat sovitaan aina työnantajan kanssa erikseen.

Perheessä on koiria, joka koira-allergisten henkilöiden on hyvä ottaa huomioon paikkaa haettaessa. Avustajalla taas ei voi olla kissaa, koska työnantaja puolestaan on niille allerginen. Työpaikka sijaitsee muutama km Suonenjoen taajaman ulkopuolella aivan 9-tien varressa. Hakijoista valitaan haastateltavat ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä! Ole hyvä ja hae tätä työpaikkaa vasta, kun olet varma, että voit myös valinnan kohdalle osuessasi ottaa sen vastaan. Näin säästetään molempien aikaa ja vaivaa. Kiitos!

Jos kiinnostuit paikasta, hae työtä osoitteessa:

https://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/

Lisää viitteeksi työnantajan viite (Suonenjoki9).
Www

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10900548?searchPhrase=avustaja&locations=Suonenjoki&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1

Jaa ilmoitus