Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Solteq

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
30.9.2021

Työpaikan lähiosoite
Vantaa / muu toimipiste 01530, Vantaa

Lisätietoja antaa
Eeva Salo tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs02@academicwork.fi

Ketterä sovelluskehittäjä (C#, SQL), Solteq

Työtehtävän kuvaus Jos ketterät menetelmät sekä ohjelmistokehitys kiinnostavat sinua, jatka lukemista. Etsimme nyt Solteqille pelkäämätöntä ohjelmistokehittäjää, jolla on perusymmärrystä Scrumista, osaamista c#:n ja SQL:n parista sekä ymmärrystä Microsoftin toimintaympäristöstä. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kasvaa tulevaisuuden IT-ammattilaiseksi osaavien kollegojen tukemana. Sinulla on mahdollisuus työskennellä tuotekehityksen parissa osana osaavaa tiimiä ketterien menetelmien (Scrum) tavoin. Sinun ei tarvitse olla kokenut osaaja, vaan tärkeintä on asenteesi ja rohkeutesi päästä oppimaan ja kehittymään! Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus

Kasvun ja mielenkiintoisten projektien lisääntymisen johdosta etsimme Solteqille lisävahvistusta sovelluskehitystiimiin. Tässä tehtävässä työllistyt osaksi Solteqin integraatio- ja sovellusratkaisuiden kehitystiimiä. Työssäsi osallistut Microsoft-teknologioihin perustuviin järjestelmähankkeisiin sekä tietojärjestelmien ylläpitoon että kehittämiseen. Tässä roolissa painopiste on vahvasti uuden kehittämisessä ja kehitys tapahtuu pilviympäristössä. Rooli tarjoaa Microsoft -teknologioista kiinnostuneelle IT-osaajalle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään taitojaan osana mukavaa ja asiantuntevaa tiimiä. Työssäsi käytettäviä teknologioita: MS Azure, SQL Server, SSIS, Visual Studio, C#, ASP.NET MVC, TypeScript, Entity Framework, Angular.

Tarjoamme
- Mielenkiintoiset tehtävät sovellusrajapintojen ja integraatioiden parissa
- Monipuolisen työn missä kehittymistäsi tuetaan
- Tilaisuuden päästä työskentelemään suureen kansainväliseen IT-organisaatioon
- Mielekkään työympäristön sekä osaavan tiimin ympärillesi
Solteqilla sinua odottaa Suomen paras energia-alan ratkaisuja toteuttava tiimi. Solteqin vahvuutena ovat toimialan osaaminen, tekninen osaaminen ja vahva yhteishenki.

Etsimällämme henkilöllä on

Etsimme tehtävään motivoitunutta ja oppimisorientoitunutta henkilöä, jolla on perusymmärrystä Scrumista, C#:sta ja SQL:stä sekä Microsoftin toimintaympäristöstä. Toivomme sinulta jotakin aiempaa kokemusta sovellus- tai ohjelmistokehityksen parista, mutta kaikkein tärkeintä on luontainen kiinnostuksesi alaa kohtaan! Kommunikoit sujuvasti suomeksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin, minkä lisäksi viihdyt tiimityössä. Aiempi kokemus koodaamisesta töiden tai harrastuneisuuden puolelta nähdään isona etuna. Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi sekä mielenkiinnon kohteistasi!

Muuta tietoa

- Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
- Kesto: 12kk, jatko joko Academic Workin tai Solteqin työntekijänä mahdollista
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Solteqin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Solteq on pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin. Teemme huomisesta paremman yksinkertaistamalla digitaalista maailmaa. Palava halu kuunnella ja ymmärtää asiakasta ohjaa toimintaamme. Näkemyksellinen osaamisemme ja sitoutuneet ihmiset ovat perustamme. Lopputuloksena on käytännön työkaluja ja ratkaisuja – asiakkaidemme liiketoiminnan menestystarinoita. Lue lisää Solteqista www.solteq.com/fi/yritys.
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kettera-sovelluskehittaja-c-sql-solteq/15058330

Jaa ilmoitus