Opiskelijatöihin.fi

Academic Work

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
mahdollisimman pian

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
30.9.2021

Työpaikan lähiosoite
Helsinki 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
krn01@academicwork.fi

Technical Account Manager

Työtehtävän kuvaus Etsimme nyt asiakasyrityksellemme myyntitehtäviin henkilöä, joka haluaa tehdä työtä myynnin ja asiakkaiden parissa täydellä sydämellään. Mikäli sinulla on opintotaustaa esimerkiksi kaupalliselta- tai tekniseltä alalta ja haluat työskennellä laivojen sähköjärjestelmien myynnin parissa haastavassa mutta sitäkin palkitsevammassa tehtävässä, saatat olla etsimämme henkilö! Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä innostavassa kansainvälisessä ympäristössä uusimman meriteknologian parissa! Tartu loistavaan mahdollisuuteen ja hae jo tänään! Tulemme täyttämään tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme aktiivista ja kunnianhimoista henkilöä Account Managerin tehtävään. Tehtävän kautta sinulla on iso ja merkittävä rooli olla mukana rakentamassa kestävämpää meriteollisuutta tarjoamalla uusimpia sähköjärjestelmien ratkaisuja. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavat ja monipuoliset mahdollisuudet loistaa niin asiakas- kuin myyntityön parissa. Pääset työskentelemään niin mielenkiintoisten myyntihankkeiden parissa kuin käyttämään luovuuttasi asiakaskohtaamisissa ja asiakkaiden tarpeisiin vastaamisessa sekä tulet olemaan avainasemassa mitä tulee markkinoiden seurantaan ja ajan tasalla pysymiseen. Tulet olemaan osa pientä ja asiantuntevaa myyntitiimiä sekä toimit tiiviisti yhteistyössä kansainvälisen palvelukeskusverkoston kanssa. Lisäksi pääset matkustamaan niin Suomessa kuin ulkomailla.

Tarjoamme

- Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ympäristössä meriteollisuuden parissa

- Tilaisuuden kehittyä vastuullisissa myynnin tehtävissä

- Mahdollisuuden päästä osaksi asiantuntevaa tiimiä

- Tilaisuuden olla mukana vaikuttamassa meriteollisuuden tulevaisuuteen

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

- Aktiivinen myyntihankkeiden läpivienti
- Monipuoliset myyntitehtävät, esimerkiksi myyntiprojekteista vastaaminen kokonaisvaltaisesti
- Monipuoliset ja mielenkiintoiset asiakasyhteistyöt

Etsimällämme henkilöllä on

- Soveltuva koulutustausta (DI / AMK / KTM)
- MS Office-taidot
- Sujuva suomen sekä englannin kielen taito

Eduksi katsomme SAP ja Salesforce osaamisen sekä ymmärryksen meriteollisuuden sähköjärjestelmistä.

Tärkeintä on, että sinulla on can do!- asenne ja nautit ihmisten kohtaamisesta ja et vierasta haastaviakaan tilanteita myynnin parissa. Lisäksi toivomme, että olet toimeen tarttuva sekä oma-aloitteinen.

Muuta tietoa

- Aloitus: Mahdollisimman pian

- Kesto: 12kk, mahdollisuus jatkoon

- Sijainti: Vuosaari, Helsinki

- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen

Yrityskuvaus

Asiakasyrityksemme on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti yli 100 maassa. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/technical-account-manager-helsinki/15058228

Jaa ilmoitus