Opiskelijatöihin.fi

Lignell & Piispanen

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 17.9.2021

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Pikimmiten

Palkkaus
Palkaton harjoittelu

Haku päättyy
17.9.2021

Työpaikan lähiosoite
Siikaranta 20 70620, Kuopio

Lisätietoja antaa
Marja Pylkkänen 040 746 9226

Markkinoinnin ja myynnin harjoittelija kaupalliseen tiimiimme

Työtehtävän kuvaus Onko sinulla kyky ideoida uutta ja viedä ideoita tarmolla eteenpäin? Pysyykö kynä kädessäsi, onnistuuko kuvaaminen ja muu materiaalien tuotanto? Sujjuuko savo, do you speak English? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme markkinoinnin- ja myynnin harjoittelija.

Haemme energistä markkinoinnin ja myynnin harjoittelijaa, jonka tehtäviin kuuluu muun muassa kotisivujen ja myyntimateriaalien päivitystä sekä sisällön tuotantoa sosiaalisen median kanaviin ja uutiskirjeisiin. Harjoittelija pääsee myös osallistumaan vierailukeskuksen tapahtumien järjestämiseen ja markkinointiin.

Toivomme sinulta luovaa ja rohkeaa otetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvä visuaalinen silmä ja näkemystä ja osaamista nykyaikaisista, digitaalisista ympäristöistä. Kirjoitat ja puhut suomea erinomaisesti ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi. Osaat käyttää MS Office –työkaluja, markkinoinnin työkalujen tuntemus on etu.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen yritykseemme ja tuotteisiimme ja pääset sukeltamaan sisään mielenkiintoiselle toimialalle. Monipuolisia työtehtäviä tehdään mukavassa tiimissä. Perehdytyksen jälkeen myös osittainen etätyöskentely on mahdollista. Harjoittelun aloitus sovitusti, mahdollisuuksien mukaan jo syys-lokakuussa 2021. Harjoittelun kesto on minimissään kolme kuukautta. Myös lopputyön tekeminen yritykseen on mahdollista mielekkään aiheen löytyessä.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.9.2021 mennessä osoitteeseen marja@lignellpiispanen.fi. Täytämme paikan mahdollisimman pian heti sopivan hakijan löydyttyä. Kerro hakemuksessa toiveesi harjoittelulta sekä harjoittelun kestolta.

Lignell & Piispanen (Oy Gust. Ranin) on Suomen kolmanneksi vanhin ja maailman vanhin savolainen perheyritys ja alkoholitalo. Yhdistelemme ennakkoluulottomasti, savolaisella virneellä ja ”metsästä lasiin”-filosofiamme mukaan erilaisia makuja ainutlaatuisiksi tuotteiksi. Toimipaikkamme sijaitsee Kuopion Siikarannassa. Enemmän meistä: www.lignellpiispanen.fi
Www

https://lignellpiispanen.com/

Jaa ilmoitus