Opiskelijatöihin.fi

A-Insinöörit

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 19.9.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Heti / Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
19.9.2021

Työpaikan lähiosoite
Bertel Jungin aukio 9 02600, Espoo

Lisätietoja antaa
Mikaela Johansson / aTalent Recruiting (+358 50 351 2400, mikaela.johansson@atalent.fi).

Full Stack Developer

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Sijainti: Suomi
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Haku-DL: su 19.9.2021

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!

Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

Suunnittelu- ja konsulttiyritys, A-Insinöörit, etsii nyt kasvunsa tueksi kehityshaluista Full Stack Developeria ensisijaisesti Tampereelle tai Espooseen. Myös muista A-Insinöörien toimipaikoista, kuten Oulusta tai Kuopiosta, on mahdollista varata sinulle työpiste, sillä nykyaikaiset yhteydenpitovälineet tarjoavat erinomaiset puitteet niin etä- kuin myös lähityölle – valinta on sinun. Tule siis rakentamaan kanssamme rohkeasti parempaa!

Työskentelet osana kymmenhenkistä ohjelmistokehitysyhteisöä, jossa monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat paitsi sisäiseen tehokkuuteen ja johtamiseen liittyvät tehtävät, myös rakennusteollisuuteen liittyvät digiliiketoiminnan kehitysprojektit. Sisäisen tehokkuuden ja johtamisen osalta sinulla on mahdollisuus osallistua esimerkiksi eri integraatioiden ja rajapintojen sekä tietovarastojen rakentamiseen. Rakennusteollisuuden ja siihen liittyvän digiliiketoiminnan osalta sinulla on puolestaan mahdollisuus osallistua esimerkiksi rakennushankkeiden- ja kohteiden visualisointiin, eri tietokantojen, kuten hanke- ja CO2-tietokannan, rakentamiseen sekä myytävien digipalveluiden kehitykseen. Laaja-alaisen työnkuvan ansiosta pääset oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan vaikuttamaan siihen, miltä arkesi A-Insinööreillä näyttää.

Full Stack Developerina teet tiivistä yhteistyötä niin sisäisten kuin myös ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet joustava tiimipelaaja, joka toimii ketterästi niin itsenäisyyttä kuin myös yhteistyökykyä vaativissa työtehtävissä. Olet myös tyyppinä uuttera ja sinulla on valmius pitää kaikki langat käsissäsi hektisissäkin tilanteissa. A-Insinööreillä on käytössään alan uusin teknologia, joten tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea kokeilunhalu sekä opintojen, harrasteprojektien tai työn puolesta kerrytetty osaaminen seuraavien teknologioiden parista: .NET, React, jQuery ja SQL. Lisäksi SOLID, DRY ja SOC ovat tuttuja termejä päivittäisessä tekemisessäsi. Muita A-Insinööreillä käytössäolevia teknologioita ovat esimerkiksi Asp.Net MVC & .Net Core, Entity Framework, Azure, SCSS/LESS, Bootstrap, Gulp, Git, Unity ja Power Platform (PowerBI, PowerApps, PowerAutomate). A-Insinöörien toiminta perustuu jatkuvaan parantamiseen sekä kehittämiseen ja se tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia kouluttautumismahdollisuuksia, joten sinun tulisi ennen kaikkea olla innokas oppimaan uutta ja kehittymään ohjelmoijana.

Sinulta odotamme:
- .NET sekä React -teknologioiden hallintaa
- Tietokantaosaamista
- Kehitysorientoitunutta otetta työhön sekä itsesi kehittämiseen
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksesi katsomme:
- Muun ohjelmointiosaamisen

Miksi A-Insinööriksi?
- Olemme paitsi vakaa työnantaja, myös modernein työtiloin ja -välinein varustettu suunnittelu- ja konsulttitalo: saat käyttöösi alan parhaimmat työkalut ja tekniikan!
- Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa täyttävällä aamupalalla.
- Mahdollistamme reilusti tilaa vaikuttaa omaan työhön: meillä ideasi saa toteutua!
- Me teemme asiat yhdessä ja paremmin – ja haastamme samalla koko toimialaa uudistumaan.
- Olemme tiettävästi mukana Suomen ensimmäisessä rakennus- ja infra-alalta tutussa, allianssimalliin nojaavassa jatkuvassa IT-palveluyhteistyössä.
- Pidämme tärkeänä työn- ja vapaa-ajan joustavaa yhteensovittamista: hauskat tiimi- ja henkilöstöjuhlat sekä työntekijöiden käyttöön tarkoitetut mökit ovat myös osa työntekijän hyvinvointia tukevista eduistamme.
- Pisteenä i:n päälle tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja joustavat työajat.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan A-Insinöörien palvelukseen.

Haluatko taklata rakennusteollisuuden haasteita ohjelmoinnin voimin? Lähetä motivaatiokirjeesi, ansioluettelosi ja sekä mahdollinen koodinäytteesi (Github, Bitbucket, tms.) viimeistään su 19.9. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa:https://emp.jobylon.com/applications/jobs/94553/create/.Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi sekä aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta: ains.fi. Hakuprosessia ja aikataulua koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/full-stack-developer-24

Jaa ilmoitus