Opiskelijatöihin.fi

Receptum Software Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 19.9.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
19.9.2021

Työpaikan lähiosoite
Valimotie 1 B 00380, Helsinki

Lisätietoja antaa
Mikko Lahti / aTalent Recruiting (+358 400 495 946, mikko.lahti(at)atalent.fi)

Frontend Developer

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Helsinki, Raisio, Tornio. (Etätyömahdollisuus)
Haku-DL: 19.9.2021

Receptum Software on suomalainen apteekkialan digitalisoinnin uudistaja, joka toteuttaa apteekkiratkaisuja pohjoismaisille apteekeille ja apteekkiketjuille. Luomme kilpailuetua moderneilla järjestelmillä, räätälöidyllä ohjelmistoratkaisuilla, tehokkailla prosesseilla ja erinomaisella asiakaskokemuksella. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Raisiossa ja Torniossa. Olemme osa Receptum -yhtiöiden (www.receptum.fi) yli 90 ammattilaisen joukkoa.

Haemme Frontend Developeria noin kymmenen hengen kehitystiimiin työskentelemään uuden tuotteen ja merkittävän kansainvälisen apteekkialan järjestelmähankkeen parissa. Järjestelmän kehityksessä keskeisimmät frontend-teknologiat ovat Angular 10, Typescript, ReactiveXJS, Bootstrap ja SCSS. Laajemmin katsoen kyseessä on Azure-pilvinatiivi järjestelmä, jonka kehityksessä hyödynnetään .NET-teknologioita. Tehtävässä pääset monipuolisesti mukaan käyttöliittymien ja rajapintojen kehitykseen sekä koko tuotekehityksen elinkaareen osallistuen suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta web-pohjaisten ratkaisujen kehityksestä käyttäen moderneja frontend-teknologioita, kuten Angularia ja Typescriptiä. Lisäksi katsomme eduksi, mikäli sinulla on ymmärrystä pilvipalveluista ja mikropalveluarkkitehtuurista tai olet osallistunut full stack-kehitykseen. Teknisen osaamisen lisäksi olet oppimishaluinen ongelmanratkaisija, joka työskentelee mielellään osana Scrum-tiimiä.

Tarjoamme sinulle:
-Haastavan ja kiinnostavan tehtävän, jossa pääset huippuosaajien tiimiin rakentamaan apteekkialan digitalisaatiota, johon kuuluvat mm. moderni reseptinkäsittely, verkkokauppaintegraatiot, tehokkaat itsepalveluratkaisut ja apteekkien robotiikka
-Merkityksellisen ja taloudellisesti vakaan työpaikan apteekkien ja terveydenhuollon IT-infrastruktuurin kehittäjänä
-Paikan huumorintajuisessa, matalahierarkkisessa ja kokeneessa tiimissä
-Osaamistasi vastaavan palkan sekä hyvät henkilöstöedut

Hakijalta odotetaan:
-Kokemusta web-pohjaisten käyttöliittymien suunnittelusta ja kehityksestä
osaamista Angular, TypeScript, ReactiveXJS, Bootstrap, SCSS tai muista vastaavista moderneista frontend-teknologioista
-kokemusta API-rajapinnoista (esim. REST, JSON, OPENAPI)
-Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja halua kehittää osaamistaan
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
-Kokemus versionhallintatyökalujen käytöstä (Git, Azure DevOps) tai Azure-pilvipalveluista
-Kokemus Angular-sovellusten testaamisesta (Jasmin, Karma)
-Laajempi Full stack-osaaminen (esim. .NET-stack)
-Ymmärrys mikropalveluarkkitehtuurista

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Receptum Software Oy:n palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jaa LinkedIn-profiilisi tai lähetä CV:si viimeistään 19.9.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/94565/create/ . Halutessasi voit liittää halutessasi mukaan myös hakemuskirjeen ja mainita palkkatoiveen, mahdollisen aloituspäivämäärän ja GitHub-profiilin. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Receptumiin voit tutustua osoitteessa: https://www.receptum.fi/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 400 495 946, mikko.lahti(at)atalent.fi).
Www

https://www.receptum.fi/

Jaa ilmoitus