Opiskelijatöihin.fi

Väre Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
3.10.2021

Työpaikan lähiosoite
- -, -

Lisätietoja antaa
Siiri Pakarinen, krn03@academicwork.fi

IT Specialist, Väre Oy

Työtehtävän kuvaus Etsimme nyt Väreelle asiantuntevaa IT Specialistia monipuolisiin ja mielenkiintoisiin IT-kehitystehtäviin. Väreen kulttuurin mukaisesti tärkeintä olet sinä, ei sijaintisi, eli tässä tehtävässä voit työskennellä etänä eri puolilta Suomea. Mikäli olet positiivisen ja oma-aloitteisen työotteen omaava henkilö, jolle järjestelmäprojektit ovat arkipäivää - hae tehtävää jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus
Tehtävässä päävastuusi on IT-prosessien, tietoturvan ja tietosuojan kehittäminen sekä niihin liittyvä kumppanihallinta. Pidät datan turvassa ja huolehdit järjestelmien jatkuvuudesta, vastaamalla jatkuvasti muuttuviin tietoturva- ja tietosuojavaatimuksiin. Osallistut myös vahvasti järjestelmäarkkitehtuurin kehittämiseen, missä pystyt kääntämään monimutkaisetkin liiketoiminnan tarpeet selkeäksi määrittelyksi ja varmistamaan niiden toteutumisen.

Työskentelet kädet savessa yhdessä järjestelmävastaavien kanssa viedäksesi projektit maaliin aikataulussa ja budjetissa. Autat myös liiketoimintoja onnistumaan tarjoamalla heille laadukkaat järjestelmät ja työkalut.

Tarjoamme:
- Vastuuta ja vaikutusmahdollisuutta
- Hyvät työsuhde-edut sekä kattava työterveyshuolto
- Mahdollisuuden kokoaikaiseen etätyöhön mistä päin Suomea tahansa
- Kannustavan ja huumorintajuisen tiimin

Etsimällämme henkilöllä on:
- Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
- Vähintään parin vuoden työkokemus IT:n ja tietoturvan kehittämisestä
- Monipuolista kokemusta kumppanihallinnasta ja kilpailuttamisesta
- Näyttöjä onnistuneista järjestelmien käyttöönotoista ja niiden kehittämisestä

Etsimämme henkilö on:
- Positiivinen
- Oma-aloitteinen
- Yhteistyökykyinen

Muuta tietoa:
- Aloitus: Mahdollisimman pian
- Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
- Sijainti: Pääsääntöisesti etätyöskentely, toimistoja Kuopiossa, Lappeenrannassa ja Tampereella.
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Väre Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Väre on vuonna 2018 toimintansa aloittanut valtakunnallinen energiapalveluyhtiö. Väreen tavoitteena on olla kokonaisvaltaisten energiapalvelujen tarjoaja. Yhtiön palveluja ovat muun muassa sähkönmyynti ja sähkösopimukset, aurinkosähköpaketit sekä sähköautojen latauspalvelut. Yhtiön tarjoaa palveluita, joiden avulla sekä yksityisasiakkaat että yritykset voivat vähentää energiakustannuksiaan ja hiilidioksidipäästöjään.

Hae tehtävään täällä: https://jobs.academicwork.fi/annons/it-specialist-vare-oy/15058438
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/it-specialist-vare-oy/15058438

Jaa ilmoitus