Opiskelijatöihin.fi

VR Fleetcare / Academic Work

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
mahdollisimman pian

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
6.10.2021

Työpaikan lähiosoite
Helsinki 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
krn01@academicwork.fi

Jr. Android Developer

Työtehtävän kuvaus Etsimme asiakasyrityksellemme VR Fleetcarelle Jr. Adroid Developeria työskentelemään kehitystehtävien parissa. Jos sinulla on taustaa IT-opintojen parista sekä hieman työkokemusta alalta ja Android Native on sinulle tuttu, saatat olla etsimämme henkilö. Lue lisää ja hae jo tänään, sillä paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kuvaus

Etsimme Jr. Android Developeria osaksi ammattitaitoista tiimiä kehittämään Android mobiilisovellusta asentajien käyttöön. Työtä tehdään ketterillä menetelmillä, ja tässä onkin loistava tilaisuus päästä oppimaan lisää menetelmistä ja IT-projekteista. Toteutus tullaan sovelluksen osalta tekemään kahdessa osassa, joista ensimmäinen on menossa tuotantoon keväällä 2022, joten toivommekin että pääsisit aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. Tehtävässä menestymisen kannalta on erityisen tärkeää, että sinulla on osaamista Android Nativesta ja osaat toimia itsenäisesti mutta osana tiimiä, sillä töitä tehdään pääasiassa etänä mutta silti tiiminä etäyhteyksien kautta.

Tarjoamme

- Mahdollisuuden oppia ja kehittyä
- Todella asiantuntevan tiimin tuen
- Rennon ja hauskan työilmapiirin

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

Tulet kehittämään Android mobiilisovellusta VR Fleetcaren työntekijöiden käyttöön. Työtehtäväsi koostuvat siis monipuolisista kehitys- ja suunnittelu sekä toteutustehtävistä yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on

- IT alan tutkinto
- Työkokemusta IT-alalta esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden kautta
- Android Native osaamista
- Sujuva suomen ja englannin kielten osaaminen

Ideaali hakija on henkilö, joka on luotettava, ratkoo ongelmia, mutta ei pelkää kysyä neuvoa hankalissa tilanteissa.

Muuta tietoa

- Aloitus: Mahdollisimman pian

- Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

- Sijainti: Helsinki/ Etätyö. Pääasiassa etätyötä, mutta pitää olla sujuva pääsy Helsingin toimistolle, jos tarvetta

- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä VR Kunnossapidon puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

VR Fleetcare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/jr-android-developer-vr-fleetcare-helsinki-etatyo/15058264

Jaa ilmoitus