Opiskelijatöihin.fi

Klinger Finland Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 19.9.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
mahdollisimman pian

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
19.9.2021

Työpaikan lähiosoite
Tinankuja 3 02430, Masala

Lisätietoja antaa
Anni Nurmi +358503042987, anni.nurmi(at)atalent.fi.

Talousassistentti

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Toivottu aloitusajankohta: Mahdollisimman pian
Sijainti: Tinankuja 3, 02430 Masala
Haku-DL: 19.9.2021

KLINGER Finland Oy on jo vuodesta 1940 lähtien liiketoimintaa harjoittanut, kansainväliseen KLINGER-konserniin kuuluva, monipuolinen teknisen alan ratkaisutoimittaja ja maahantuoja. Klinger Finland palvelee asiakkaita kaikilla teollisuuden toimialoilla ja laadukkaat tuotteet, johtava asiantuntemus sekä joustava asiakaspalvelu ovat sen toiminnan perusta. Klinger Finlandin toimisto-, tuotanto- ja varastotilat sijaitsevat Kirkkonummen Masalassa. Klinger Finland työllistää noin 100 henkilöä ja nyt he etsivät sinua, huolellista ja oma-aloitteista Talousassistenttia liittymään heidän, Klingeriläisten mukavaan ja ahkeraan joukkoon Kirkkonummen Masalaan!

Klinger Finland Oy etsii nyt huolellista ja oma-aloitteista Talousassistenttia yhdeksän hengen ICT- ja hallintotiimiin monipuolisten taloushallinnon työtehtävien pariin! Työtehtäviisi Talousassistenttina kuuluvat muun muassa osto- ja myyntireskontran hoitaminen, maksuliikenteen hallinta sekä pääkirjanpidossa ja raportoinnissa avustaminen. Lopullinen työnkuvasi tulee kuitenkin muodostumaan ennen kaikkea juuri sinun osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. ICT- ja hallintotiimin talouspuolella lähimpinä kollegoinasi toimivat talousjohtaja, pääkirjanpitäjä sekä muutama muu talousassistentti. Lisäksi olet yhteyksissä erilaisten sidosryhmien, kuten konsernin pääkonttorin henkilökunnan, Klingerin toimittajien, asiakkaiden sekä myyjien kanssa.

Olet Klinger Finland Oy:n etsimä Talousassistentti, mikäli sinulle on jo kertynyt hieman aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi reskontran hoidosta kesätöiden tai työharjoittelun kautta. Sinulla ei tarvitse olla vuosien kokemusta, vaan tärkeintä Klingerille on se, että sinulla on jo perusymmärrystä kirjanpidosta sekä mielenkiintoa kehittyä sen parissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä aikataulutus-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oma-aloitteista ja huolellista työskentelyotetta.

Klinger Finland Oy tarjoaa sinulle:
-Vakituisen työn vakavaraisessa, kansainvälisessä yrityksessä
-Monipuolisen tehtäväkokonaisuuden taloushallinnon työtehtävien parissa
-Mahdollisuuden lisätä vastuuta / laajentaa toimenkuvaa
-Liukuvan työajan
-Viihtyisän työympäristön ja mukavat kollegat
-Liikunta- ja kulttuuriedun
-Laajan työterveyshuollon ja kattavan vakuutusturvan
-Erilaisia henkilöstötapahtumia

Klinger Finland Oy odottaa sinulta:
-Soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa (voit olla koulutustaustaltasi esim. KTM, tradenomi tai merkonomi)
-Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, esim. reskontran hoidosta
-Perusymmärrystä kirjanpidosta sekä mielenkiintoa kehittyä sen parissa
-Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-Hyviä MS Office-taitoja, erityisesti Excel –osaamista
-Huolellista ja oma-aloitteista työskentelyotetta
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi Klinger Finland Oy lukee eduksi:
-Aikaisemman työkokemuksen kirjanpidon työtehtävistä
-Aikaisemman kokemuksen taloushallinnon järjestelmistä

Oletko sinä Klinger Finland Oy:n etsimä huolellinen ja oma-aloitteinen Talousassistentti? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 19.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/94955/create/ . Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkahttps://emp.jobylon.com/applications/jobs/94955/create/toiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Klinger Finland Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.klinger.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358 50 304 2987, anni.nurmi@atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 13.9. klo 10-11 ja. 16.9. klo. 13-14.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Klingerin palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus