Opiskelijatöihin.fi

Entteri Professional Software Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.9.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus

Haku päättyy
22.9.2021

Työpaikan lähiosoite
Hermiankatu 3 33720, Tampere

Lisätietoja antaa
Anni Nurmi / aTalent Recruiting (+358 50 304 2987, anni.nurmi(at)atalent.fi)

Ruotsinkielinen Palveluneuvoja

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: Määräaikainen (12kk), kokoaikainen
Toivottu aloitusajankohta: Mahdollisimman pian
Sijainti: Hermiankatu 3, Tampere
Haku-DL: 22.9.2021

Entteri Oy on vuonna 1994 perustettu vakaa kotimainen terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittaja, joka työllistää noin 50 tuotekehityksen ja suun terveyden ammattilaista Helsingissä ja Tampereella. Entteri Oy on myös osa 2 800 ihmistä työllistävää kansainvälistä Planmeca-konsernia, joka vie hammashoidon laitteita ja ohjelmistoja yli 120 maahan. Entteri Oy:n päätuote on AssisDent-potilastietojärjestelmä, joka on alansa edelläkävijä ja markkinajohtaja Suomessa. AssisDent on SaaS-pohjainen pilvipalvelu ja sillä on noin 150 asiakasta. AssisDentin asiakkaita ovat niin Suomen suurimmat yksityisen suun terveydenhuollon ketjut, kuten Oral ja PlusTerveys kuin aina yhden huoneen hammaslääkärivastaanototkin.


Entteri Oy etsii nyt proaktiivista, asiakaslähtöistä ja ruotsinkielistä palveluneuvojaa liittymään osaksi heidän 3 hengen asiakaspalvelutiimiään! Palveluneuvojana työskentelet niin lähimpien asiakaspalvelutiimiin kuuluvien kollegoidesi kuin asiakkaiden erilaisten yhteyshenkilöiden, kuten taloushallinnon henkilöiden ja ensimmäisen aallon tukihenkilöiden parissa. Palveluneuvojana päätehtävänäsi on AssisDent-palveluun tulevien vaihtelevien ja moninaisten yhteydenottojen (puhelut, tiketit ja sähköpostit) ratkaiseminen itsenäisesti kollegoidesi tuella. Yhteydenotot liittyvät pääasiassa AssisDent-palvelun toimintaan. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelun ohella myös erilaisten, asiakaspalveluun liittyvien sisäisten oppaiden ja ohjeiden tuottamista ja ylläpitoa sekä vaihtuviin projekteihin ja Entteri Oy:n palveluiden kokonaisvaltaiseen kehittämiseen osallistuminen.

Olet Entteri Oy:n etsimä Palveluneuvoja, mikäli viestit sujuvasti niin ruotsiksi, suomeksi kuin englanniksikin ja omaat jo aikaisempaa työkokemusta itsenäisestä asiakaspalvelutyöstä. Olet myös muutoksia pelkäämätön, positiivinen ja asiakaslähtöinen tekijätyyppi ja sinulla on vahvat ongelmanratkaisutaidot, proaktiivinen ja oma-aloitteinen työskentelyote sekä ennen kaikkea halua ja motivaatiota kehittyä suun terveydenhuollon asiantuntijaksi ja kehittää AssisDent-palvelua eteenpäin.

Kyseessä on noin vuoden määräaikainen tehtävä, jossa on erittäin hyvät mahdollisuudet työsuhteen vakinaistamiseen määräaikaisuuden päätyttyä. Entterin toimipiste sijaitsee Hervannassa Tampereella, mutta työtä on mahdollista tehdä joustavasti etänä vallitsevien olosuhteiden aikana - jatkossa yhdessä sovitusti työtehtävien niin salliessa.

Entteri Oy tarjoaa sinulle:
- Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, nuorekkaassa ja ketterässä kasvuyrityksessä
- Kattavan perehdytyksen palveluneuvojan tehtäviin
- Tuoreimman teknologian
- Viihtyisän toimiston Tampereen Hervannassa
- Joustavan etätyömahdollisuuden
- Rennon ja hyvän ilmapiirin sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- Erilaisia yhteisiä aktiviteetteja, kuten lautapeli-iltoja ja viikoittaisen brunssin
- Kilpailukykyisiä etuuksia, kuten kuntosalin ja työsuhdepyörän

Entteri Oy odottaa sinulta:
- Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
- Aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä
- Vahvaa halua ja kykyä ratkaista asiakkaan haasteita
- Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
- Joustavaa, muutoksia pelkäämätöntä ja positiivista asennetta
- Proaktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta
- Sujuvaa ruotsin ja suomen sekä englannin kielen osaamista

Lisäksi Entteri Oy katsoo eduksi:
- AssisDent-järjestelmäosaamisen
- Aikaisemman työkokemuksen esimerkiksi suun terveydenhuollon avustavista tehtävistä

Oletko sinä Entteri Oy:n etsimä asiakaslähtöinen ruotsin kielen taitaja? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 22.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/95480/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Entteri Oy:stä ja AssisDentistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.assisdent.com/fi/tietoa-meista2/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358 50 304 2987, anni.nurmi(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 13.9. klo 13-14 ja 15.9. klo 14-15.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Entteri Oy:n palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus