Opiskelijatöihin.fi

Loma-Rantala

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
1.10. tai sopimuksen mukaan

Palkkaus
Matkailu- ja ravitsemisalan työehtosopimuksen mukainen

Haku päättyy
30.9.2021

Työpaikan lähiosoite
Rantalankuja 24 73310, Tahkovuori

Lisätietoja antaa
Arja Liinamaa

Harjoittelija / kokoaikatyö / osa-aikatyö mökkikylän markkinoinnissa ja ylläpidossa

Työtehtävän kuvaus Innostaako Tahkon alueella sijaitsevan mökkikylän markkinointi, some-kampanjointi, itsenäinen asiakashankinta palkan päälle tulevalla provisiolisällä? Oletko reippaasti toimeen tarttuva ja kättesi työn tuloksista nauttiva mökkien laittaja, sisustaja ja siivoaja? Nautitko eri puolilta Suomea ja eri maista tulevien asiakkaiden kohtaamisesta? Onko neuvominen ja ratkaisujen löytäminen ominta alaasi?

Loma-Rantalassa aloitettiin maatilamatkailu jo vuonna 1975, kun Tahkolle ensimmäiset laskettelurinteet rakennettiin. Tällä hetkellä matkailijoita majoitetaan kahdessatoista kauniissa rantamaisemassa sijaitsevassa suuressa mökissä. Alueella toimii tilausravintola Jokke’s Stube.

Tarjoamme sinulle aluksi harjoittelun, joka voisi kestää sopimuksen mukaan esimerkiksi kaksi kuukautta. Tuona aikana voit tienata provisiota tekemistäsi myynnistä. Talvisesongin alkaessa palkkaisimme sinut kokopäivätyöhön. Tarjoamme tarvittaessa myös edullisen majoituksen. Perehdytystä ja tukea työtehtäviin on tarjolla sekä paikan päällä että Teamsin välityksellä. On myös mahdollista, työntekijöistä itsestään riippuen, että tämä työnkuva jaetaan kahteen osaan ja tehtäviin palkattaisiinkin kaksi osa-aikaista työntekijää: toisen työt koostuvat kunnossapidosta, kodinkoneiden käytön neuvonnasta, siivoamisesta ja pyykin pesusta, toisen markkinoinnista ja asiakaspalvelusta.

Lisätietoja harjoittelu- ja työpaikasta antaa Arja Liinamaa, p. 017 481 133 arkisin kello 16-20 välillä. www.facebook.com/LomaRantala
Hakemukset osoitteeseen myynti@lomarantala.fi, www.lomarantala.fi
Www

https://www.lomarantala.fi

Jaa ilmoitus