Opiskelijatöihin.fi

Värväämö Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
10.10.2021

Työpaikan lähiosoite
Taivaltie 5 01610, Vantaa

Lisätietoja antaa
Juho Palosaari, juho.palosaari@varvaamo.fi, 0505149958

Junior laskentainsinööri Ferol Oy:lle

Työtehtävän kuvaus Ferol Oy on pääkaupunkiseudulla vuodesta 2012 alkaen toiminut rakennusalan yritys, joka toteuttaa saneeraustöitä taloyhtiöille ja yrityksille. Teemme vahinkokorjauksia, kiinteistöremontteja ja muutosremontteja RALA-pätevyyden siivittämänä. Tavanomaiset kohteemme ovat kerrostaloja, hotelleja, ravintoloita sekä liiketiloja. Liikevaihtomme tänä vuonna tulee olemaan noin 2,3 M euroa ja kasvua on näkyvissä ensi vuodelle. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varressa Vantaalla Kaivokselassa.

Töiden lisääntyessä etsimme tiimiimme uutta laskentainsinööriä. Kohteet keskittyvät saneerauksiin ja ovat kokoluokaltaan 20t euroa – 3m euroa. Perehdytyksen jälkeen pääset laskemaan kohteita itsenäisesti, apua ja tukea meillä kuitenkin annetaan aina, kun niitä tarvitaan. Työtä voit tehdä joko toimistollamme tai etänä, muutamia kertoja viikossa käymme katsastamassa kohteita paikan päällä laskentaa varten. Oma auto ei ole välttämätön, kaikki kohteet ovat PK-seudulla. Meille jokainen työntekijä on yksilö, joka saa äänensä kuuluviin. Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen kehittämiseen ja päätöksentekoon.

TYÖTEHTÄVÄ: Junior laskentainsinööri
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Toimisto Vantaalla, kohteet PK-seudulla.
TYÖN KESTO: Työ on vakituinen ja kokoaikainen, työsopimus tehdään suoraan Ferol Oy:n kanssa. Aloitus sovittavissa joustavasti syksyn aikana.

MITÄ ODOTAMME SINULTA:

-Soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari/-insinööri).
-Aikaisempaa kokemusta saneerauskohteista ja laskennasta, voit olla myös urasi alussa oleva.
-Erinomaista Excelin käyttötaitoa, Tocomanin tuntemus plussaa.
-Rakennusalan säädösten ja määräysten ymmärtämistä.
-Sujuvaa suomen kielen taitoa.

MITÄ TARJOAMME SINULLE:

-Kasvavan ja nuorekkaan yrityksen välittävän ilmapiirin.
-Pidämme työntekijöistämme huolta: tarjoamme täyden liikuntaedun ilman omavastuuta, järjestämme säännöllisesti tyky-päiviä ja tarjoamme kattavat työterveyspalvelut.
-Mahdollisuuden työskennellä joko toimistolla tai etänä.
-Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan palkkaan omalla työsuorituksella: bonusjärjestelmässämme ei ole ylärajaa.
-Perehdytyksen jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti, apu ja tuki kuitenkin löytyvät aina läheltä.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, soita tai laita viestiä: Sonja Vainio p. 040 508 5162, sonja.vainio@varvaamo.fi ja Juho Palosaari p. 050 514 9958, juho.palosaari@varvaamo.fi. Hae työpaikkaa sähköpostitse tai soita. Haku tehtävään päättyy 10.10.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun hakuaikana ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat.
Me halutaan, että Värväämö on maailman paras työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Rakennusalan toimihenkilöitä olemme rekrytoineet vuodesta 2017 lähtien ja tähän mennessä n. 250 osaajaa on saanut kauttamme uuden työpaikan. Värväämö liittyi Citywork -konserniin kesällä 2021. Citywork -henkilöstötalolla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta. Lisää meistä www.varvaamo.com.
Www

https://www.varvaamo.com

Jaa ilmoitus