Opiskelijatöihin.fi

Civilpoint Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Neuvoteltavissa

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
26.9.2021

Työpaikan lähiosoite
Klovinpellontie 1-3 02180, Espoo

Lisätietoja antaa
Roosa Lönnqvist /aTalent Recruiting (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi)

Outbound Sales Specialist

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen & kokoaikainen
Sijainti: Klovinpellontie 1-3, 02180 Espoo
Haku-DL: 26.9.2021

Civilpoint Oy on johtava rakennusalan ohjelmistotalo Suomessa, joka tarjoaa asiakkailleen alan parhaat suunnitteluun, rakentamiseen ja tiedonhallintaan tarkoitetut ohjelmistot. Yritys toimii aktiivisesti alan kehityshankkeissa Suomessa ja Baltiassa ja asiakkaina toimivat suunnittelu- ja konsulttitoimistot, infra-alan asiantuntijayritykset ja tilaajaorganisaatiot. Civilpoint on Trimble- ja Autodesk-ohjelmistojen valtuutettu jälleenmyyjä ja tarjoaa ohjelmistoasiakkailleen myös kattavat tuki-, koulutus- ja konsultointipalvelut.

Point Group on osa kansainvälistä Arkance Systems -konsernia, johon kuuluvat Suomessa Civilpointin lisäksi myös talonrakentamisen ohjelmistojen asiantuntijapalveluita tarjoava Buildpoint Oy sekä omaisuudenhallinnan ratkaisuja tarjoava Assetpoint Oy. Point Groupilla saat työskennellä yhdessä rakennusalan, infran ja omaisuudenhallinnan asiantuntevien ammattilaisten kanssa. Konserni työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä ja toiminta on vahvassa kasvussa. Yhdessä asiakkaidensa kanssa Point Group huolehtii, että rakennettu ympäristömme säilyttää arvonsa ja pysyy kunnossa nyt ja tulevaisuudessa.


Civilpoint etsii nyt myyntihenkistä ja tavoitteellista Outbound Sales Specialistia täydentämään myynnin tiimiään. Outbound Sales Specialistin roolissa saat vastuullesi Civilpointin uusasiakashankinnan Autodesk-lisenssimyynnin osalta. Tässä roolissa focuksesi on rakennusalan yritysten prospektoinnissa ja uusien potentiaalisten asiakkuuksien kontaktoinnissa ja tarpeiden kartoittamisessa. Tehtävässä seuraat myös nykyisten asiakkuuksien lisenssisopimusten voimassaoloa ja varmistat niiden jatkuvuutta. Outbound Sales Specialistin roolissa asiakasyritysten kontaktointi tehdään puhelimitse tai muita etävälineitä käyttäen. Kontaktoinnin lisäksi pääset myös laatimaan ja lähettämään tarjouksia potentiaalisille asiakkaille, sekä toimimaan asiakasvastuullisten myyjien tukena isommissa kokonaisuuksissa ja muissa myyntiprosessin vaiheissa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat vahvan myyntigeenin ja haluat päästä kehittämään asiantuntijuuttasi erityisesti uusasiakashankinnan tehtävissä. Ideaalitilanteessa sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta ohjelmistoalan myyntityöstä ja kylmäsoittelusta B2B-asiakasrajapinnassa. Tärkeämpää on kuitenkin aktiivinen ja rohkea asenteesi lähestyä uusia asiakkuuksia ja innokkuutesi toimia Civilpointin modernien ratkaisujen lähettiläänä.

Civilpoint tarjoaa sinulle:
- Vastuullisen roolin, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi modernien ratkaisujen parissa, infra-alan edelläkävijä-yrityksessä
- Kannustavan työympäristön ja innostuneiden työkavereiden tuen organisaatiossa, jonka henkilöstön tyytyväisyys on erinomaisella tasolla. Taloustutkimuksen toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa 2020 Point Groupin kokonaisarvosana työpaikkana oli 4,61, asteikolla 1-5, ja lähes kaikki vastaajista suosittelevat Civilpointia työpaikkana.
- Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
- Viihtyisät toimitilat Espoossa ja laadukkaat työskentelyvälineet
- Kiinteän kuukausipalkan ja kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän
- Vapaa-ajan vakuutusturvan ja kattavan työterveyshuollon
- Hyvät etenemismahdollisuudet kansainvälisen ja kasvavan organisaation sisällä

Sinulta odotamme:
- Myyntihenkisyyttä ja motivoitunutta asennetta myyntityötä kohtaan
- Rohkeaa, aktiivista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta
- Aikaisempaa työkokemusta myynnin tehtävistä tai esimerkiksi toimistotyöstä
- Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksesi luetaan:
- Aikaisempi kokemus ohjelmistoratkaisujen myynnistä tai niiden parissa työskentelystä
- Aikaisempi kokemus CRM-järjestelmän käytöstä
- Autodesk-järjestelmien tai muiden rakennusalan ohjelmistojen tuntemus

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 26.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/96024/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Civilpoint Oy:n palvelukseen. Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://civilpoint.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).
Www

Jaa ilmoitus