Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 21.9.2021

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
TES

Haku päättyy
21.9.2021

Työpaikan lähiosoite
Kuopio 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Anne/ ISS Rekrytointi /anne.jokelainen@iss.fi

Osa-aikaisia siivoojia

Työtehtävän kuvaus Hei sinä siivoustehtävistä kiinnostunut! Oletko omatoiminen ja etsit arki-iltoihin painottuvaa työtä? Saatamme etsi juuri sinua!

Haemme nyt tiimiimme KUOPIOON SIIVOOJIA vastaamaan asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksista arki-iltaisin. Työtä tehdään ma, ke ja pe iltaisin klo 16:00-21:00 välillä. Päivässä tunteja kertyy 3h. Työsuhde on osa-aikainen ja sopii loistavasti opiskelijalle tai lisäansiota haluavalle.

Haemme tehtävään omatoimista tekijää, joka tarttuu työtehtäviin reippain ottein! Olet iloinen asiakaspalvelija ja sinulle on tärkeää olla mukana luomassa tiloja, joissa kaikilla on hyvä olla. Arvostamme itsenäistä ja huolellista työskentelyotetta sekä innokkuutta uuden oppimista kohtaan. Alan kokemuksen ja tehtävään soveltuvan koulutuksen luemme eduksi.

Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Me ISS:llä tarjoamme paikan, jossa voit kasvaa! Pääset työskentelemään arvostavassa ja kannustavassa työympäristössä. Panostamme hyvinvointiisi ja mahdollistamme oman kiinnostuksesi mukaan erilaisia urapolkuvaihtoehtoja. Voit lukea lisää digilehdestämme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja hae mukaan ISS:n iloiseen tiimiimme! Hakuaika päättyy 21.9.2021.
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit_welcome.html?job_id=37000&field_id=0&place_id=10120&did=4200&jc=1&lang=fi

Jaa ilmoitus