Opiskelijatöihin.fi

VR Fleetcare / Academic Work

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
15.10.2021

Työpaikan lähiosoite
Helsinki 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
krn01@academicwork.fi

Junior tuotannonsuunnittelija

Työtehtävän kuvaus Asiakasyrityksemme VR FleetCare etsii nyt Junior tuotannonsuunnittelijaa Helsinkiin! Tehtävä on loistava tilaisuus esimerkiksi uransa alkuvaiheessa olevalle kaupallisen tai teknisen alan osaajalle päästä tutustumaan raideliikenteen kunnossapidon asiantuntijayrityksen toimintaan. Tässä tehtävässä aiempaa työkokemusta merkittävämpää on reipas ja oppimishaluinen asenne – mikäli sinulla tehtävään soveltuva koulutus, hyvä Excel-osaaminen sekä reipas ja huolellinen työote, lue lisää ja hae paikkaa pian!

Kuvaus

Junior tuotannonsuunnittelijana työskentelet osana toimitusketju -yksikköä, tuotannonsuunnittelijan tukena raidekaluston huoltoon liittyvissä tehtävissä. Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti esimerkiksi suunnitelmien, ennusteiden ja toteutumien seurannan ylläpitoon sekä ERP-hankkeeseen liittyvään tiedonkeruuseen ja datan läpikäyntiin Exceliä hyödyntäen. Työotteeltasi olet tarkka ja järjestelmällinen, etkä pelkää tarttua myöskään tarkkuutta vaativiin, rutiininomaisiin työtehtäviin.

Tarjoamme

- Tilaisuuden päästä tutustumaan Suomen johtavan raideliikenteen kunnossapitoyrityksen toimintaan
- Osaavan ja kannustavan tiimin tuen

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

- ERP-hankkeeseen liittyvä tiedonkeruu ja datan läpikäynti Exceliä hyödyntäen
- Suunnitelmien, ennusteiden ja toteutumien seurannan ylläpito
- Muut tuotannonsuunnittelun avustavat tehtävät

Etsimällämme henkilöllä on

- Tehtävään soveltuva teknisen tai kaupallisen alan koulutus
- Sujuva Excel -osaaminen ja kyky omaksua uusia järjestelmiä
- Sujuva suomen kielen taito, englannin kielitaito katsotaan eduksi

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan tehtävässä eduksi.

Työntekijänä olet:

- Oma-aloitteinen ja proaktiivinen
- Ratkaisukeskeinen ja oppimishaluinen
- Yhteistyötaitoinen ja joustava

Muuta tietoa

- Aloitus: Sopimuksen mukaan

- Kesto: Vuoden 2022 loppuun saakka

- Sijainti: Helsinki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä VR FleetCaren puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/junior-tuotannonsuunnittelija-vr-fleetcare-helsinki/15059274

Jaa ilmoitus