Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.9.2021

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
TES

Haku päättyy
22.9.2021

Työpaikan lähiosoite
Jyväskylä 40100, Jyväskylä

Lisätietoja antaa
Anne/ ISS Rekrytointi /anne.jokelainen@iss.fi

Osa-aikainen siivooja toimistokohteeseen

Työtehtävän kuvaus Hei sinä siivoustehtävistä kiinnostunut! Oletko omatoiminen ja etsit arki-iltoihin painottuvaa työtä? Saatamme etsiä juuri sinua!

Haemme nyt tiimiimme JYVÄSKYLÄÄN SIIVOOJAA vastaamaan toimistokohteen ylläpitosiivouksista arki-iltaisin. Työtä tehdään ma - pe iltaisin klo 15:00-20:00 välillä. Päivässä tunteja on 3 – 5,5h. Lisätunteja on mahdollista saada muista kohteista. Työsuhde on osa-aikainen ja sopii loistavasti opiskelijalle tai lisäansiota haluavalle.

Haemme tehtävään omatoimista tekijää, joka tarttuu työtehtäviin reippain ottein! Olet iloinen asiakaspalvelija ja sinulle on tärkeää olla mukana luomassa tiloja, joissa kaikilla on hyvä olla. Arvostamme itsenäistä ja huolellista työskentelyotetta sekä innokkuutta uuden oppimista kohtaan. Tähän työhön edellytämme aiempaa kokemusta siivoustyöstä, alan koulutuksen luemme eduksi.

Me ISS:llä tarjoamme paikan, jossa voit kasvaa! Pääset työskentelemään arvostavassa ja kannustavassa työympäristössä. Panostamme hyvinvointiisi ja mahdollistamme oman kiinnostuksesi mukaan erilaisia urapolkuvaihtoehtoja. Voit lukea lisää digilehdestämme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja hae mukaan ISS:n iloiseen tiimiimme! Hakuaika päättyy 22.9.2021.
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit_welcome.html?job_id=37008&field_id=0&place_id=10175&did=4200&jc=1&lang=fi

Jaa ilmoitus