Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / TMV Service Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopivan henkilön löydyttyä

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
20.10.2021

Työpaikan lähiosoite
Microkatu 1 70110, Kuopio

Lisätietoja antaa
Kiira Käck

Sähkösuunnitteluinsinööri, TMV Service Oy, Kuopio / Ulvila

Työtehtävän kuvaus Oletko opintojasi viimeistelevä, vastavalmistunut tai jo hieman kokeneempi sähkövoimatekniikan insinööri ja etsit uusia haasteita urallesi? Haemme nyt asiakasyrityksellemme TMV Service Oy:lle suunnitteluinsinööriä työskentelemään 110-400 kV sähköprojektien parissa. Rooli tarjoaa monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan ammattitaitoisen tiimin tuen avulla. Jos olet työntekijänä oma-aloitteinen, sinulla on halua kehittää omaa osaamistasi ja nautit huolellisuutta sekä tarkkuutta vaativasta työstä, hae tehtävään!

Kuvaus
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään sähköasemaprojektien parissa. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja pääset olemaan tiiviinä osana kokenutta tiimiä. Työtehtävät, joiden parissa tulet työskentelemään ovat esimerkiksi piirikaaviot, johdotuskuvat, sekä rele- ja laitekaappien suunnittelu ja mitoitus. TMV Service Oy:llä arvostetaan asiantuntijuutta ja halua kehittää omaa osaamistaan laaja-alaisesti.

Etsimme henkilöä työskentelemään Kuopion tai Ulvilan toimipisteelle. Ilmoitathan hakemuksessasi, kummalla paikkakunnalla olet halukas työskentelemään.

Tarjoamme
- Hyvän perehdytyksen tehtävään ammattitaitoisen tiimin avulla.
- Hyvät kehittymismahdollisuudet.
- Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät.

Työtehtävä
- piirikaaviot
- johdotustaulukot
- AC ja DC järjestelmät
- RTU ja HMI järjestelmät
- Dokumentointi


- Ideaalihakijamme on sähkövoimatekniikan insinööri. Voit olla opintojasi viimeistelevä tai jo työkokemusta kerryttänyt osaaja. Olet kiinnostunut sähkösuunnittelusta kokonaisuudessaan. Persoonaltasi olet oma-aloitteinen, tartut työtehtäviin aktiivisesti ja omaat hyvät kommunikointitaidot. Sinulla on uteliaisuutta ja halua kehittää omaa osaamistasi laaja-alaisesti. Olet huolellinen ja tarkkaavainen työsi jäljestä.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Tehtävään sopiva korkeakoulututkinto sähkövoimatekniikan alalta esim. insinööri tai diplomi-insinööri
- Aikaisempaa työkokemusta sähkösuunnittelun parista
- Kokemusta E3 schematic ohjelmasta tai vastaava sähkösuunnitteluohjelmisto
- Kokemusta AutoCAD ja MicroStation -ohjelmista
- Sujuva suomen- ja englannin kielen osaaminen
- B-ajokortti

Muuta tietoa
Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
Kesto: Vakituinen
Sijainti: Kuopio / Ulvila

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä TMV Service Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Kiira Käck tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn02@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15059797

Yrityskuvaus
TMV Service Oy on osa TM Voima-konsernia, joka rakennuttaa, korjaa ja ylläpitää sähköverkkoja ja energia-infrastruktuuria. TMV Service Oy tuottaa palveluja tuulivoima-, aurinkovoima- sekä sähköverkkoprojekteihin.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/sahkosuunnitteluinsinoori-tmv-service-oy-kuopio--ulvila/15059797

Jaa ilmoitus