Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.9.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
29.9.2021

Työpaikan lähiosoite
Joensuu 80100, Joensuu

Lisätietoja antaa
Anne/ ISS Rekrytointi /anne.jokelainen@iss.fi

Kiinteistönhoitaja/Ulkoalueidenhoitaja

Työtehtävän kuvaus
Haemme ULKOALUEIDEN HOITAJAA / KIINTEISTÖNHOITAJAA vahvistamaan tiimiämme JOENSUUSSA.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteidemme viheralueiden hoitoa, roskalenkkejä, liputuksia, käsilumitöitä sekä muita kiinteistönhuollon ulkoaluetöitä. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu asuinkiinteistöjen monipuoliset ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävät sisätiloissa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville kello 6:00-14:00, mutta satunnaisesti vuoroja voi olla myös viikonloppuisin lumitilanteesta rippuen. Tehtävä on kokoaikainen 37,5h/viikko. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on vakituinen.

Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta vastaavista töistä, kiinteistöpalvelualan koulutuksen katsomme eduksesi, mutta arvostamme myös innokasta asennetta uuden oppimiseen. Katsomme eduksi erilaisten kiinteistönhoito koneiden käyttötaidon. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuuden.

Olet oikea henkilö tähän tehtävään mikäli sinulla on ripeä työote, kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakaslähtöisyys on sinulle sanomattakin selvää. Olet oma-aloitteinen ja joustava, työskentelet luontevasti niin tiimissä kuin itsenäisestikin ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Työturvallisuus on tapamme tehdä töitä ja haluamme, että jokainen ISS:läinen pysyy terveenä ja osaa tehdä työnsä turvallisesti. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista sekä kannustamme henkilöstöämme kehittymään monipuolisilla menetelmillä. Tuemme myös eri elämäntilanteissa olevia työntekijöitä ja mahdollistamme yksilöllisten urapolkujen kehittymistä talon sisällä. Tule mukaan luomaan tiloja joissa on hyvä olla.

Tunnistitko itsesi? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.9.2021.
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit_welcome.html?job_id=36915&field_id=0&place_id=10053&did=4200&jc=1&lang=fi

Jaa ilmoitus