Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.9.2021

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
TES

Haku päättyy
29.9.2021

Työpaikan lähiosoite
Iisalmi 74100, Iisalmi

Lisätietoja antaa
Anne/ ISS Rekrytointi /anne.jokelainen@iss.fi

Ylläpitosiivooja terveydenhuollon kohteeseen

Työtehtävän kuvaus Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä?

Etsimme tarkan työotteen omaavaa Siivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Iisalmeen.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous terveydenhuollon kohteessa Kuopiossa. Kohteessa siivotaan hoito,- ja toimenpidehuoneita sekä muita tiloja. Työtä tehdään arkisin klo 16 -21 välillä, 5h päivässä. Viikossa tunteja kertyy 25h. Työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten hae pian!

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on halu tarttua työhön, oppia uutta ja itsensä kehittäminen. Aikaisemman työkokemuksen sekä puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksi. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta korkean hygienian kohteesta. Hygieenisyys ja työturvallisuus ovat kohteessa erityisen tärkeitä ja korkean laadun takaamiseksi, sinun on pystyttävä organisoimaan työtäsi yhdessä asiakaskohteemme henkilökunnan kanssa.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus IT taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä.

Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 29.9.2021.
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit_welcome.html?job_id=37121&field_id=0&place_id=10148&did=4200&jc=1&lang=fi

Jaa ilmoitus